Terugkijken: O’G3NE clash The Voice of Holland

#TVOH Media frenzy Lisa, Amy & Shelley: houden ze zich live staande?

Vanavond de tweede liveshow in het vijfde seizoen van The Voice of Holland. Het nieuwe onderdeel The Clash werd vorige week nogal gemengd ontvangen, maar in de komende show staan Lisa, Amy & Shelley als O’G3NE, dus dat wordt cool!

Deze ‘hyperbattles’ waarin elk talent twee stukjes van 90 seconden zingt in een confrontatie met een teamgenoot, zien we misschien vanavond voor het laatst. Het is nog niet duidelijk of dit onderdeel in het zesde seizoen zal terugkeren.

Iedereen die de competitie volgt, kijkt uit naar The Clash waarin meidengroep O’G3NE optreedt. Voor het eerst gaan de zusjes live! Ze gelden al maanden als een grote favoriet. Op NLpop hadden we als een van de eersten, al vóór hun blind audition, hoge verwachten van Lisa, Amy & Shelley als O’G3NE.

Inmiddels is de media frenzy losgebarsten en komen we O’G3NE overal tegen. Meestal gaat het dan niet echt over de prestaties van Lisa, Amy & Shelley, maar worden ze vooral gebruikt als click bait. Dat is flauw, maar zo werken de media wel vaker. Rond andere favorieten zagen we dat in het verleden ook.

O’G3NE staat vanavond tegenover Abigail Martina in The Clash. Zij wordt dus hoogstwaarschijnlijk door O’G3NE uitgeschakeld. Geen ramp want Abigail is pas 24 en studeert aan het conservatorium. Zij heeft nog een hele carrière voor zich.

Ook zien we vanavond het spraakmakende duo April & Dr. Rum en de potentiële finalisten Ferry de Ruiter, Duncan de Moor, Romy Monteiro en Dennis Kroon. En wie weet lukt het een van de anderen om een doorbraakmoment te creëren?

Update video: clash tussen Abigail en O’G3NE

facebook share facebook share

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Terugkijken: O’G3NE clash The Voice of Holland

 1. @lbert

  Caro Emerald heeft een erg leuke versie gemaakt van Walk Like an Egyptian van the Bangles voor de cd BBC 2 Soun of the 80′s !!

    /   Reply  / 
 2. BéTé

  Gelukkig ligt Gabriella er nu uit. Ali en vooral Ilse beoordeelden haar streng, maar geheel terecht … ze komt nep over; zowel op als naast het podium.

  Ze werd de hemel ingeprezen na de Battle met O’G3ne maar het waren juist die 3 meiden (én Marco) die haar boven zichzelf uit lieten stijgen.

    /   Reply  / 
 3. 020Nick

  Ik was erg onder de indruk van de versie van “Chasing pavements” van Kelly. Heb het vermoeden dat zij ook wel heel erg ver kan komen..:)

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Kelly heeft beslist een van de meest onderscheidende stemmen van dit jaar. Begrijp niet waarom die militair door is …

     /   Reply  / 
 4. G.braun

  Wat een doorgestoken kaart is dat programma.ik durf te wedden dat de winnar al van te voren gekozen is door de coaches. Wat een miezerige slechthorende en oneerlijke juri

    /   Reply  / 
 5. M

  Jeetje Marco… Dit had niet gehoeven. Abigail zo weinig punten geven, dat is gewoon beledigend. Dat je op je knieën ging voegt dan niets meer toe! Je haar een kans moeten geven. Die drie meisjes komen er zonder dit programma ook wel. Dit is niet het podium voor hen. Dit is de voice, niet het beste team. Dan ga je naar Holland got talent!!

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Abigail zong idd supergoed … en ze had verdiend door te gaan. Maar met alleen goed zingen ben je niet onderscheidend genoeg. Elk jaar heb je bij de Voice het “type Abigail” in 20 soorten en maten … maar ze scoren nooit … dus lijkt het er op dat er in Ned. geen markt voor is. Ik vermoed dan ook dat de keuze van Marco puur strategisch is geweest.

     /   Reply  / 
 6. Johan van de Velde

  Toegegeven, ik heb weinig verstand van fashion, maar de styling, van met name O’G3ne, is toch lelijk?

  Vind hun podium-presentatie sowieso niet zo sterk.

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   De styling van O’G3ne verdiende vanavond ZEKER niet de schoonheidsprijs. Ik vrees dat ze dezelfde stylist(e) van Sharon Doorson in de arm hadden genomen :D

     /   Reply  / 
  2. bastian

   Ik snap dat gezeur niet over styling.. In het buitenland kleden veel artiesten zich ook op deze manier. Sharon doorson kreeg er eerder ook onterecht kritiek op..tsja, immers viel er bijna niks meer te bekritiseren als je zo goed zingen kan dus gaat men opzoek naar iets anders om over te zeuren. Nederlanders en fashion…dat gaat niet samen. Gelukkig trekt O’g3ne zich hier niks van aan. Podiumpresentatie is overigens erg professioneel. De manier waarop ze bewegen, zo af en toe de camera pakken (niet te vaak a la Gabriella).

     /   Reply  / 
   1. Johan van de Velde

    “Nederlanders en fashion… dat gaat niet samen”.

    Nee, dat blijkt!

    :-)

      /   Reply  / 
   2. BéTé

    Je kunt er wel internationaal uit willen zien … maar het moet je in eerste instantie staan!! Het moet bij je passen en je er lekker in voelen. Als dat niet het geval is dan straal je dat ook uit.
    Bij O’G3ne was gisteravond duidelijk te zien dat (vooral de rechtse 2) zich niet op hun gemak voelden in de kleding. En daardoor alles behalve aantrekkelijk om naar te kijken.

      /   Reply  / 
 7. Johan van de Velde

  Overigens, een nietszeggend optreden van Julia van der Toorn.

  Beetje een verplicht nummertje.

    /   Reply  / 
  1. Yoshi

   Inderdaad… Met nog steeds geen debuutalbum

     /   Reply  / 
 8. vinn

  Ik was er live bij en ook daar klonk alles super. Was vanavond wel erg voorspelbaar. Duncan, MELL Romy, Og3ne, Ferry waren al zeker van een ticket voor volgende week door hun favorieten rol en een niet hoogvlieger als tegenstander. Ook Dennis had betere papieren dan Pim. De enigste battle die spannend was, was Kelly en Angela. Ali (geef hem niet graag gelijk) had een punt Kelly goed voor de radio (wtf had zij voor jurk aan) en Angela spatte van het scherm af, zelf ging mij voorkeur uit naar Angela maar goed ik hoor zelf ook dat Kelly een hele mooie stem heeft.

  Verder dit jaar THE STEALS? Werd even pijnlijk duidelijk dat een Pim en Gabriëlla nooit gestolen hadden mogen worden. Dit is ten koste gegaan van veel betere die daarna niet meer gestolen konden worden (Jael, Whitney, Britt)

    /   Reply  / 
 9. Bart

  Ik heb het optreden nog even terug gekeken. Maar wat zijn die meiden van O’G3NE goed. Ze knallen van het scherm en zijn zo ontzettend muzikaal en professioneel. Zelden een groep gehoord die samen zo goed kunnen kunnen zingen.

    /   Reply  / 
 10. Bart

  Totaal off-toppic. Voor de mensen die denken dat B-Brave niet populair is….Ik was vandaag even in de mediamarkt in Leeuwarden, niet wetende dat B-Brave daar aan het signeren was. Het was een gekkenhuis. Honderden (schreeuwende) fans. Ik was echt verbaasd. Je ziet ze misschien niet vaak in de officiele hitlijsten. Maar ze zijn bij een bepaalde doelgroep echt enorm populair.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>