O’G3NE de gedoodverfde winnaar van The Voice?

Of tekent zich in Team Borsato een Leona-Sandra-achtige strijd af?

In de derde liveshow van The Voice of Holland vrijdagavond verstevigden de meiden van O’G3NE hun koppositie voor de eindoverwinning. Is de girlband de gedoodverfde winnaar van het vijfde seizoen, of gaat het voor de finale nog mis?

We herinneren ons uiteraard Sandra van Nieuwland. Haar stormachtige opkomst verliep anders dan hoe het nu bij O’G3NE gaat. Sandra brak hitlijstrecords, terwijl O’G3NE nu duidelijker een heel groot stemmenkanon is. Sandra’s singles werden massaal gekocht, maar haar fans stemden (relatief) minder in de liveshows.

De finale halen is voor O’G3NE echter nog geen bekeken zaak. De dames moet in Team Borsato opboksen tegen Sjors van der Panne die vandaag, de dag na de liveshow, het beste scoort in iTunes. Zijn keuze voor Nederlandstalige nummers spreekt veel mensen aan. Dit repertoire ligt ook dichtbij zijn coach Marco.

Sjors’ cover van de Brel-klassieker Laat Me Niet Alleen staat momenteel rond de 20ste plaats in iTunes. Buttons van O’G3NE scoort op dit moment rond de 45ste plaats. Daarnaast zit Sjors’ auditiesingle Zeg Me Dat Het Niet Zo Is weer in de lift.

Het is spijtig voor MELL maar de kans dat zij volgende week standhoudt in Team Borsato is klein. Misschien lukt het als zij een groot doorbraakmoment creëert en de anderen gigantische blunderen. Maar dan nog wordt het lastig. Dan rest de vraag der vragen: wie mag de week daarna verder: O’G3NE of Sjors?

Finalist in Team Borsato?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

In Team Ilse gaat de strijd voor de finale vermoedelijk tussen Duncan de Moor en Sietske Oosterhuis. Maar kunnen zij die finale uiteindelijk ook winnen? Alle trends wijzen op dit moment richting een derde overwinning, en tweede op rij, voor Marco Borsato. De komende twee weken kan er uiteraard nog van alles gebeuren.

Lees meer: Ferry de Ruiter toch als travestiet in The Voice

Terugkijken: O’G3NE met Buttons iTunes-download

Terugkijken: Sjors van der Panne met Laat Me Niet Alleen iTunes-download

Studioversies previewen kan op Youtube/8BallTV

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “O’G3NE de gedoodverfde winnaar van The Voice?

 1. Johan van de Velde

  Om straks buiten de context van TVOH enigszins kans te maken op succes zal Og3ne toch echt met iets origineels moeten komen.

  De veredelde karaoke-act die ze nu steeds neerzetten gaat vervelen en komt zelfs ouderwets over.

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   De styling was in elk geval stukken beter !! ;)

     /   Reply  / 
 2. Vinn

  Og3ne is van team Marco wel verreweg de beste. De vraag is of ze het redden tegen over David of Emmaly.

  Zijn veel goede acts dit jaar, blijft jammer dat ze per team afvallen want de 8 beste zijn naar mijn idee: Duncan, David, Emmaly, Romy, Mell, Ferry, April & Dr. Rum en Og3ne.

    /   Reply  / 
 3. Linda

  Belachelijk goed.!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 4. Henk

  Ja die 3 dames zetten een perfecte act neer, klinkt waanzinnig. Maar voor mij is David toch de absolute Voice dit seizoen. Gelukkig heeft hij afgelopen vrijdag al iets laten vallen van zijn arrogante houding. Maar die arrogante houding wijt ik aan de zenuwen.
  Dit programma gaat toch om de Voice. Og3ne is natuurlijk een fantastische act en samen zingen ze perfect, maar afzonderlijk zijn ze toch iets minder.

    /   Reply  / 
 5. Laurens

  Misschien gaan Sjors en O’G3ne beide wel door. Dit seizoen heeft The Voice of Holland weer The Crossbattles in de halve finale.

    /   Reply  / 
 6. Coijan

  OG3NE RULES!
  Verreweg de beste!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>