#TVOH: O’G3NE na kwartfinale op 1 in iTunes

Terugkijken: girlband van Lisa, Amy en Shelley nog steeds favoriet

De meiden van O’G3NE zijn de topfavoriet om The Voice of Holland dit jaar te winnen. Ze zijn een stemmenkanon in de liveshows en scoren met hun singles.

Niets is echter nog zeker. De halve finale met de beruchte crossbattles belooft vrijdag spannend en leuk te worden. Lees hier een uitgebreidere vooruitblik.

Op dit moment, de dag na de kwartfinale, scoort O’G3NE van alle talenten het sterkst in de Nederlandse iTunes Top 100. Het is een momentopname, maar de dames staan nu al op de eerste plek met hun nieuwe release Change Will Come.

Ook hun eerdere Voice-singles Emotion, Buttons en I See Fire zijn opnieuw in de lijst gestegen, en zelfs hun clash staat in de chart. Ze scoren dus met alles.

Sjors van der Panne volgt op afstand met zijn singles Laat Me Niet Alleen, Als Ze Er Niet Is en Zeg Me Dat Het Niet Zo Is, terwijl She Wolf van Duncan de Moor nu op 91 staat. De andere talenten staan op dit moment niet de iTunes-chart.

Lees ook: vooruitblik halve finale TVOH-5 met poll!

Video: O’G3NE live met Change Will Come iTunes-download

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “#TVOH: O’G3NE na kwartfinale op 1 in iTunes

 1. bastian

  geweldig :D of ze nou winnen of niet, NL heeft er een nieuwe popsensatie bij. Kunnen we Trijntje niet thuis laten en deze meiden naar Wenen sturen? :)

    /   Reply  / 
 2. Patrick

  Dan zijn ze eerste die op beide songfestival hebben gezongen, laat eerst Trijntje maar gaan laat hun eerst nog maar goed rijpen, dan over 5 jaar hun sturen.

    /   Reply  / 
 3. Jossie

  Ongelovelijk, Duncan er uit! In de Red Room stond ie nog aan kop en 5 minuten later 33 tegen 67, kan echt niet! Straks 2 coaches zonder artiest, echt belachelijk.

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Komt door de fans van Anouk uiteraard! Weer een érg uitgekookte streek van Trijntje.
   Nu gaat Guus weer door vanwege de fans van Ilse. Wel jammer dat het zo gaat. Maar koekje van eigen deeg voor Trijntje :)

     /   Reply  / 
 4. BéTé

  Wow. Goede single van Guus zeg! Top van Ilses team. Ik zeg; naar het ESF met hem :) Kunnen we Trijntje nog inruilen???

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>