O’G3NE wint The Voice, kijk alle optredens terug

#TVOH terugblik op doorbraak van Lisa, Amy & Shelley als O’G3NE

Nederland is een meidengroep rijker! Het werd in de loop van dit seizoen al duidelijk, en de zusjes Lisa, Amy & Shelley hebben het echt geflikt! Als girlband O’G3NE kwamen zij vrijdag in The Voice of Holland 2014 als winnaar uit de bus.

Hij stond een deel van de avond bovenaan, maar Sjors van der Panne eindigde uiteindelijk op de tweede plaats. Guus Mulder werd derde, Emmaly Brown vierde. Bekijk video’s van de finaleoptredens van O’G3NE en check links voor meer!

Terugkijken O’G3NE in The Voice 2014

• Lisa, Amy & Shelley als O’G3NE in The Voice
• O’G3NE zingt I See Fire in Voice-battle
• Terugkijken: O’G3NE clash The Voice of Holland
• O’G3NE de gedoodverfde winnaar van The Voice?
• TVOH: O’G3NE na kwartfinale op 1 in iTunes
• Hit of Shit: O’G3NE – Magic (videoclip)
• O’G3NE nieuw op 3 in Single Top 100

Volg O’G3NE ook op Twitter en Facebook

O’G3NE ft Alain Clark – Change Will Come (finale)

O’G3NE – Emotion (finale)

O’G3NE – Magic (finale)

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “O’G3NE wint The Voice, kijk alle optredens terug

 1. bastian

  Terecht gewonnen, al hebben ze het programma eigenlijk niet nodig, maar toch ge-wel-dig. Ik vind hun samenzang zo mooi om naar te luisteren. Sjors vond ik ook goed, zo puur, ‘lekker anders’, ja ik kan het wel waarderen. Cornald Maas heeft al getweet: o’g3ne in 2016 naar het songfestival? Laat cornald nou net in de selectie commissie zitten ;-)

    /   Reply  / 
 2. BéTé

  Of er daadwerkelijk een markt voor O’G3NE zal zijn betwijfel ik ten zeerste. Covers brengen ze erg leuk met hun bewerking voor driestemmig zingen. Maar als Magic symbool staat voor hun toekomstige repertoire helemaal.

  Zoals ik al eerder schreef zie ik veel meer een doorbraak voor me van Sjors en van April & Dr. Rum. Ook Guus was vanavond TOP en met de juiste begeleiding denk ik dat ook hij een succes kan worden.

    /   Reply  / 
  1. ArjanH

   Van Guus horen we echt nooit meer iets…. Nietszeggende stem heeft ie en er zijn duizenden jongens als hem….

     /   Reply  / 
 3. Bert Inkenhaag

  Supper Nummer Zusjes !!!! Met dit nummer naar het songfestival en we winnen !!!! Mijn idee mag ik dan wel mee ??? XXX Bert

    /   Reply  / 
 4. og3ne fan

  hoi og3ne ik ben fan van jullie ik ken jullie gewoon als lisa amy en shelly maar ik ben 12 jaar en ik vind dat jullie het goed gedaan hebben xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx giorgio massing

    /   Reply  / 
 5. Paul

  De vraag is of Nederland wel het juiste land (de juiste mensen heeft) om nieuw talent te laten groeien.Er is tot nu toe nog niemand van talenten shows echt door gebroken.Van de meeste hoor je na een jaar niets meer of doen een poging in theatershows maar krijgen de zaal niet eens halfvol.Ook de bekende artiesten uit Nederland moeten moeite doen om niet vergeten te worden in eigen land laat staan dat ze internationaal staande blijven.Natuurlijk moet je als artiest blijven vernieuwen en met de tijd mee gaan en moet het mensen aanspreken(raken) wat je als artiest uitbrengt.Landen zoals Engeland en Amerika boeken meer succes als het gaat om nieuwe talenten een boost te geven na een talentenshow en hebben die kandidaten binnen een jaar een eigen album en hits.
  En dat zijn niet alleen de winnaars maar ook andere kandidaten uit hun shows die talent hebben.Ik denk ook dat als je wil doorbreken je niet alleen the voice moet hebben maar het hele pakket , nog belangrijker zijn je drive ,doorzettings vermogen maar ook de gunning.We kunnen van alles voorspellen maar tot nu toe weten we dat geen van de talenten door zal breken zoals dit al jaren is als er niet veranderd.Ik respecteer iedereen zijn/haar muziek voorkeur en hoop dat Nederland groot genoeg is voor elke artiest die wil doorbreken maar persoonlijk ben ik heel blij voor Og3ne en hebben zij in het verleden al bewezen dat zij ondanks hun jonge leeftijd veel ingredienten in huis hebben om eventueel door te breken.De vraag is tot welk level ze willen doorbreken want het nummer Magic is leuk en voldoende geweest voor het voice platform maar willen ze echt op een hoger level doorbreken en eventueel buiten de grenzen, ontkomen de meiden er niet aan om een zeer goede partij te vinden die ze daar in gaat begeleiden.Ik hoop voor Og3ne dat ze een geweldig album met Marco gaan maken en de juiste keuzes zullen maken (ook daarna)want dat zal het verschil maken of ze LASvocals blijven of succesvol worden als OG3NE

    /   Reply  / 
 6. BéTé

  Het niveau was dit jaar – over de gehele linie – hoger dan afgelopen jaren.

  Fijn dat 8 kandidaten een eigen single (i.p.v. een cover) op hebben mogen nemen … dat is toch een grote meerwaarde. Want daarmee speel je jezelf toch meer in de kijker bij een producer en/ of platenmaatschappij.

    /   Reply  / 
 7. lolo & yatou

  beste og3ne,

  Wij zijn yatou & lolo.

  Wij zijn 10 en 11 jaar oud en zitten op de Vierambacht in Rotterdam nozemanstraat nummer 75.

  Wij zitten in de Plusklas met die klas doen we extra pluswerk.
  Nu zijn wij bezig met beroepen iedereen mocht een eigen beroep kiezen.
  Wij hebben voor het beroep zangeres /acteur gekozen dus over beroemd zijn.
  En u bent beroemd dus we wilden een paar vragen stellen.

  dit zijn de vragen:

  wat vind u ervan om bekend te zijn?

  vind u het een leuk of vervelend?

  en wat doen al uw fans en wat doet u met al je fans ?

  groetjes yatou en lolo

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>