Preview De Beste Singer-Songwriter van NL 2015

Voorproefje met singer-songwriters die zich hebben ingeschreven

Het vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland begint op 14 maart, maar afgelopen woensdag had De Wereld Draait Door al een preview.

De talentenshow van Giel Beelen zorgde in vorige seizoenen voor de doorbraak van onder meer Douwe Bob, Nielson, Maaike Ouboter en Michael Prins. Zij stonden prominent in de finale maar ook de andere talenten hadden profijt van hun deelname. Aan die successen zullen we dit jaar nieuwe namen toevoegen!

In DWDD zaten woensdag de vier singer-songwriters Michael Raven, Nicolas Kanza, Naomi Snell en Christiana Bohorquez. Zij hebben zich ingeschreven voor het vierde seizoen maar weten niet of zij door de auditieronde zullen komen.

Dat is geen gelul want de concurrentie staat namelijk nog niet vast. Singer-songwriters kunnen zich tot volgende week zondag 25 januari inschrijven.

Terugkijken

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>