Anouk weg, Waylon komt bij The Voice of Holland

#TVOH • Smaakmaker neemt tijdelijke break vanwege zwangerschap

Anouk stopt tijdelijk met haar werkzaamheden als coach bij The Voice of Holland. Waylon wordt haar vervanger. Dat onthulde RTL Boulevard maandagavond.

Anouk neemt een pauze omdat ze hoogzwanger is van haar zesde kindje, en daar haar tijd voor vrij wil maken. Dat is natuurlijk heel begrijpelijk. Toch is het opvallend dat Anouk vertrekt. Zij heeft een contract voor twee seizoenen.

En het is jammer, want Anouk was het afgelopen seizoen absoluut één van de smaakmakers in de talentenshow. Niet iedereen was het altijd eens met haar gepeperde kritiek, maar zij zorgde voor leven in de Voice-brouwerij. 71 procent van NLpop-bezoekers vindt dat Anouk een aanwinst is voor The Voice.

Waylon is ook leuk. Een rasartiest met een geweldige stem en idem charisma. De andere nieuwe coach is zoals bekend Guus Meeuwis. Daarnaast zullen Ali B en Sanne Hans (Miss Montreal) plaatsnemen in hun draaiende stoel.

Anouk komt in seizoen 8 terug. Misschien een idee om Waylon dan te houden, en in plaats van Ali en Sanne, Ilse DeLange terug? Dat zou wat worden!

Waylon coach in TVOH?

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Anouk weg, Waylon komt bij The Voice of Holland

 1. Vinn

  Goede keus! Wel super jammer dat Waylon en Anouk niet samen erin zitten maar wie weet seizoen 8 & dan graag met Ilse (lijkt mij sterk want die heeft naast Waylon ook Anouk niet hoog zitten) en Marco. Dat zou voor vuurwerk zorgen!

    /   Reply  / 
  1. Henk

   Ja lijkt me ook een geweldige combi! Haha……

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>