Weer vrouwen naar huis in The Voice of Holland

#TVOH POLL • Vertrekt volgende week eerste man uit liveshows?

In de tweede liveshow in het zevende seizoen The Voice of Holland zijn vrijdag opnieuw twee dames naar huis gestuurd. Vorige week sneuvelden Roza Lozica en Sheela. Deze week was het de beurt aan Katell Chevalier en Romy Weevers.

Alle teams bestaan nu uit twee talenten:

Team Ali B: Dwight Dissels en Vinchenzo Tahapary
Team Guus: Thijs Pot en Leon Sherman
Team Sanne: Isabel Provoost en Kirsten Berkx
Team Waylon: Yerry Rellum en Pleun Bierbooms

Hoewel Katell afviel scoort zij met haar uitvoering van Brabant (Paris) vandaag wel rond de 70e plek in de iTunes Top 100. Zij scoort daarmee het hoogst van allen. Dwight staat met zijn versie van I Won’t Give Up rond de 90e plaats. De andere talenten pakken op dit moment geen notering in iTunes.

Het vaakst teruggekeken op YouTube is Sing van Vinchenzo Tahapary. Zo tekent zich langzaam een kopgroep van finalefavorieten af. In onze NLpop-poll voor de tweede liveshow stonden Pleun, Dwight and Vinchenzo ook bovenaan.

Hoe zit dat nu? Je kan in deze poll meerdere talenten tegelijk aanvinken.

Favoriet(en) voor derde liveshow TVOH-7

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Wie er volgende week naar huis moeten zal afhangen van de prestaties in die liveshow. Het lijkt er in elk geval sterk op dat Team Ali intact blijft en dat Pleun Bierbooms uit Team Waylon ook de nodige krediet heeft opgebouwd.

Het kan natuurlijk best een stunt worden als volgende week Kirsten en Isabel de pineut zijn. Dan zouden er zes vrouwen op rij naar huis zijn gestuurd en vijf mannen en één vrouw over blijven.

Het is niet ondenkbaar, maar de kans dat dát gebeurt lijkt klein. Vermoedelijk bevindt ook Yerry zich in de gevarenzone. Wellicht Thijs of Leon? Hun liedkeuze en performance worden volgende week allesbepalend.

Video: Vinchenzo Tahapary met Sing!

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Weer vrouwen naar huis in The Voice of Holland

 1. Vinn

  Leon was gister verreweg de beste & werd ook hoog beoordeeld door de kijkers thuis.
  Ik denk exit voor Yerry en Isabel! Maar gaan er wel steeds 2 uit? Niet vanaf nu 1?

    /   Reply  / 
 2. Henk

  Dwight is natuurlijk een fantastische zanger, maar ik vind hem een niet zo’n prettige uitstraling hebben. Iets arrogants en ook wel een heel hoog EO-gehalte. Hij heeft wel een hele prettige en mooie stem.
  Leon vind ik een geweldige uitstraling hebben. En ik weet zeker dat hij hiermee ook punten scoort.
  Het kan nog alle kanten op. Ik ben benieuwd. Ik had het voornemen om dit seizoen niet te gaan kijken omdat je daarna toch meestal niets meer hoort van de kandidaten. En dit ligt toch echt aan het repertoire waarmee ze komen. Jammer is dat. Maar Nederland heeft natuurlijk al zoveel talent.

    /   Reply  / 
 3. Jaap

  Volgens mij is toch echt Thijs zijn optreden in liveshow 2 het meest bekeken…!!!

    /   Reply  / 
 4. Love Music

  Zeker dat er veel talent in Nederland zit. En gek genoeg zie je dat talent nooit in The Voice

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>