Poll: The Voice of Holland 2017 – halve finale

#TVOH • Top 6 bekend • Vroege favoriet Dwight in gevarenzone

De vierde liveshow in het zevende seizoen van The Voice of Holland werd vrijdagavond het eindstation voor Yerry Rellum. De top 6 is nu bekend!

Jammer voor Yerry want in drie liveshows scoorde hij consistent iets beter dan Thijs Pot, maar de rollen waren nu omgedraaid. Thijs kreeg voor zijn uitvoering van Another Love 0.24 meer van het publiek dan Yerry voor Rolling in the Deep. Van de coaches kregen zij gemiddeld hetzelfde cijfer, dus het publiek bepaalde.

Thijs zal boven zichzelf moeten uitstijgen om door de halve finale te komen. Opvallend was verder het relatief lage cijfer dat Dwight Dissels kreeg van het publiek. Heeft hij te vroeg gepiekt of komt hij volgende week terug?

De hoogste cijfers waren voor Pleun Bierbooms (9.13 van coaches en 9.11 van publiek) en Vinchenzo Tahapary (9.13 van coaches en 8.75 van publiek). Dat ligt heel dicht bij elkaar en bovendien zien we bij hen een stijgende lijn.

Favoriet(en) voor halve finale TVOH-7

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Meest teruggekeken optreden is nu, een dag na uitzending, Sweet Goodbyes van Isabel Provoost, op de voet gevolgd door What Now van Pleun Bierbooms. Het is een momentopname. Dit kan de komende dagen veranderen.

Video: Isabel met Sweet Goodbyes

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Poll: The Voice of Holland 2017 – halve finale

 1. Vinn

  Dwight teert op zijn goede auditie maar heeft het daarna niet meer waar gemaakt, het lijkt er zelfs op dat zijn auditie een gelukstreffer is.

  De andere kandidaten zijn juist gegroeid! Wat mij betreft mocht Dwight er gister uit want hij was gewoon de minste!
  Ik hoop finale; Pleun, Vincenzho, Leon en Thijs

  Maar het gaat er om spannen wie er naast Pleun en Vincenczo mogen staan!

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Waylon heeft zo gelijk !! Als Dwight alleen al aan het woord seks dénkt … is hij al bang dat hij in de hel belandt.

   Nee Dwight ga jij maar weer lekker Gospel zingen in de kerk!! Wellicht zien we je nog eens terug in de Passion bij de EO. Zou mooi zijn …want dat beleef je dan wél.

     /   Reply  / 
   1. Henk

    Het programma heet ‘The Voice’ en als je kijkt naar de stemmen van deze overgebleven deelnemers dan verdient Dwight volgens mij zeer zeker wel dat hij in de halve finale komt. En dan vind ik niet dat je moet kijken wat de achtergrond van deze zanger is. Hij heeft wel één van de beste stemmen van deze overgebleven zangers. Hij moet gewoon die stijl zingen die bij hem past. En niks van die onzin om eens iets anders te proberen. De bekende artiesten zingen (meestal) ook alleen maar dat repertoire wat hun past.

      /   Reply  / 
    1. BéTé

     Je hebt gelijk…. maar – zoals je vast wel weet – gaat het alleen tijdens de auditierondes écht puur om de stem.

     Daarna komt er meer bij kijken; want met alleen een goede en/ of onderscheidende zangstem ben je nog geen artiest.

       /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>