The Voice-poll: Pleun, Vinchenzo, Isabel of Thijs?

#TVOH • Jongste finalisten ooit • Pleun en Vinchenzo lijken favoriet

Vanavond live de finale in het zevende seizoen van The Voice of Holland met de jongste finalisten in de geschiedenis van de populaire talentenshow.

Straks volgt een uitgebreidere vooruitblik op de finale, maar we openen nu vast onze poll met de vier finalisten. Pleun Bierbooms, Thijs Pot, Isabel Provoost en Vinchenzo Tahapary staan in de eindstrijd. Wie wordt The Voice?

Favoriet finale TVOH-7

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

• Lees meer: Preview Finale The Voice of Holland 2017

Op basis de competitie tot nu toe lijkt de eindstrijd te gaan tussen Pleun en Vinchenzo, met Pleun als grootste favoriet. De finalistensingles zijn afgelopen week op 538 in première gegaan, en gisteravond live in RTL Late Night. De studioversies van de singles kan je ook al downloaden en streamen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>