Ode aan Robert Long op televisie

Het is alweer een jaar geleden dat Robert Long overleed. De zanger/componist liet een groot oeuvre na waar verschillende BN'ers een ode aan hebben gebracht. A la Longue heette dat eerbetoon, dat onlangs plaatsvond. Omroep Max zendt de muzikale ode vanavond uit op televisie. Verwacht bijdragen van Simone Kleinsma, Albert Verlinde, Willeke Alberti, Gerard Cox, Rob de Nijs en Jan Keizer. Om 22.45 uur op Nederland 1.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>