Vervangers gezocht in De Beste Zangers van Nederland

Heel veel Nederlandse artiesten zijn vanavond samen te zien in het nieuwe tv-programma De Beste Zangers van Nederland. Met alle poliepen en ziektes in het Nederlands artiestencircuit valt er geregeld iemand uit bij feesten en partijen. Welke artiest is nou de meest allround vervanger? Daar moet dit tv-programma duidelijkheid in bieden. Al is het vooral om de lol gedaan, want vrijwel alle artiesten hebben een goedlopende eigen zangcarrière. Onder de artiesten bevinden zich Nick & Simon, Gordon, Thomas Berge, Albert West, Danny de Munk en Henk Westbroek.

Leuk weetje: Albert West verkocht de meeste platen van alle deelnemende artiesten. Wist je niet hè? Ik ook niet, tot ik het deze week hoorde bij een interview over het programma. Verder schijnt Thomas Berge verrassend sterk uit de hoek te komen met zijn vertolkingen van andermans nummers. En zijn Henk Westbroek en Gordon de lolbroeken.

Aan Edsilia Rombley de schone taak de boel te presenteren en de sjeu er in te houden. Al zorgt de vele alcohol daar eigenlijk al voor. Het belooft een zeer vermakelijk programma te worden. Vanavond om 20.20 uur op Nederland 3.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Vervangers gezocht in De Beste Zangers van Nederland

 1. mariska

  leuk,heb al stukje gezien met nick die hallelujah zingt,klonk zo mooi,gordon zei dat ook ongelovelijk. ga zeker kijken vanavond!

    /   Reply  / 
 2. Geesje

  Dat wil ik dan wel eens horen dat Thomas sterk uit de hoek komt, die playbackt bijna altijd.
  De enige keren dat ik hem live hoorde zat hij er regelmatig ver naast. Heb hem bij de Tros muziek feesten nog nooit live zien zingen.

    /   Reply  / 
 3. mariska

  bij de tros is het vaak nooit live hoor,en soms alleen bij de rehearsels daarna als het opgenomen word is het bij zowat alle artiesten niet live meer helaas… voor veel artiesten is dat jammer,maar ja ken thomas niet echt live dus ben benieuwd.

    /   Reply  / 
  1. Geesje

   Jim is nog altijd elke keer live geweest!
   Ook de laatste keer in Oldenzaal, diegene die live zongen waren Jim, Ruth Jacot en Danny de Munck.
   Je zou bijna gaan denken dat mensen die in musicals staan dat wel aandurven.

     /   Reply  / 
  2. Geesje

   Trouwens ook bij Life&Cooking zong Thomas nooit live.

     /   Reply  / 
 4. mariska

  ja,klopt ik was er een keer bij in bergen en toen zong jim live,blijkbaar hebben ze wel de keuze.

  vond het een leuk programma,ga zeker volgende week weer kijken,vind ze allen erg goed gezongen hebben maar vooral nick en simon.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>