Do, Peter Koelewijn en George Baker ook in Beste Zangers

De line-up van De Beste Zangers van Nederland 2011 is compleet. Met Do, Peter Koelewijn en George Baker zijn alle namen bekend. Eerder werden die van Anita Meyer, Xander de Buisonjé, Lange Frans, Wolter Kroes en Glennis Grace al naar buiten gebracht.

De Beste Zangers van Nederland is vanaf maart primetime op de zaterdagavond van Nederland 1 te zien, waar de eerste twee series nog bedoeld waren als zomervullertje voor Nederland 3. Daar bleek De Beste Zangers van Nederland een groot succes. Dit jaar bestaat het gezelschap voor het eerst uit zowel mannen als vrouwen.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Do, Peter Koelewijn en George Baker ook in Beste Zangers

 1. Geesje

  Leuk met de vrouwen die meedoen, maar door de mannelijke helft den ik dat ik een seizoen afhaak.
  Heb een bloedhekel aan George Baker, Peter Koelewijn, Xander en Wolter Kroes

    /   Reply  / 
  1. BoycotIdols

   Waarm hekel aan Koelewijn en George Baker?
   Aan Xander heb ik ook een hekel en Wolter Kroes heb ik ook niks mee…

     /   Reply  / 
   1. Geesje

    Heeft niks met de muziek van de eerste 2 te maken, die waardeer ik nog wel, maar alles met de ego’s van die twee.
    Xander heeft ook goede nummers, maar ik kan niet naar de man kijken vind alles nep aan hem. En Wolter Kroes heb ik gewoon helemaal niks mee, vind zijn muziek niks en hij irriteerd me al als ik hem zo hyper zie doen altijd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>