BNN zoekt vrouwelijke dj’s voor Beauty and the Beat

Waarom zijn top-dj’s altijd mannen? BNN wil daar verandering in brengen. Voor het nieuwe programma Beauty and the Beat zoekt Valerio Zeno vrouwen die de skills, de looks en de drive hebben om het te gaan maken als superstar-dj.

Na een voorronde in Nederland reist Valerio met acht kandidaten naar het absolute mekka van de house: Miami. Daar gaan de grootste dj’s en producers van de wereld met ze aan de slag om hun draaikwaliteiten te verbeteren en echte wereld-dj’s te creëren.

Een vakjury bepaalt samen met clubpubliek wekelijks wie doorgaan in de strijd. Ze letten daarbij op alles dat een dj in huis moet hebben: mixing skills, contact met de dansvloer en uitstraling. De winnares wordt direct gelanceerd in de internationale housescene.

Valerio: ‘Het spreekt natuurlijk voor zich dat ik niet kan wachten om met acht dames naar Miami te gaan, de vetste feesten te bezoeken en ook nog eens met dj’s en producers van de bovenste plank te hangen.’

Chicks met muzikaal talent, met of zonder dj-ervaring, kunnen zich vanaf nu opgeven via beautyandthebeat.bnn.nl. Het programma is vanaf 4 februari 2013 te zien bij BNN op 3.


Video op Youtube

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>