Kaarten MTV Europe Music Awards 2013 alleen te winnen

MTV Nederland waarschuwt voor valse tickets Europe Music Awards

MTV waarschuwt het publiek geen kaarten te kopen voor de MTV EMA Awards die dit jaar in Amsterdam plaatsvinden. Dat laat MTV in een verklaring weten.

‘Kaarten voor de MTV EMA 2013 zijn niet te koop, maar worden via wedstrijden en weggeefacties aan fans gegeven. Wij maken dit najaar meer bekend over hoe fans en muziekliefhebbers kans maken om onderdeel te zijn van de MTV EMA.’

De grote internationale awardshow vindt op zondag 10 november plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show zal op meer dan 60 zenders worden uitgezonden, en bekeken worden door 700 miljoen huishoudens.

In eerdere edities stonden onder meer Beyoncé, Katy Perry, Taylor Swift, Jay-Z, Rihanna, Green Day, Madonna, Justin Bieber, Shakira, No Doubt, Kanye West, Alicia Keys, Kings of Leon, U2, Coldplay, Prince en Lady Gaga op het podium.

Dit jaar worden de MTV EMA’s voor de twintigste keer uitgereikt. In 1997 vond het spektakel ook al eens in Nederland plaats, toen was Ahoy in Rotterdam de locatie. MTV zal via de sociale media meer informatie geven over hoe lokale muziekliefhebbers kans kunnen maken op kaarten voor de MTV EMA.

Houd de sociale media van MTV in de gaten:
facebook.com/mtvema
twitter.com/mtvema

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Kaarten MTV Europe Music Awards 2013 alleen te winnen

 1. anoniem

  jammer…

    /   Reply  / 
 2. Peterke!

  Er moet toch wel minimaal één kaartje zijn met mijn naam erop! XD

    /   Reply  / 
 3. vinn

  Jammer! Ik moet en zal heen gaan namelijk! Wacht er al jaren op.
  Is dit in andere landen ook zo?

    /   Reply  / 
 4. Money

  Lady Gaga, Rihanna, Beyonce, Alicia Keys komen iig denk ik!

    /   Reply  / 
 5. Kamper

  Ach jee …700 miljoen? zozo. Gaat MTV weer eens liegen over haar ratings? Een bekend verhaal.
  Hier zijn de feiten: 2012 had de EMA 39.4 miljoen kijkers op 12 miljoen huishoudens wereldwijd. Degenen meegeteld die gedeeltelijk keken. In Amerika keken 263,000 mensen naar de EMA.

    /   Reply  / 
 6. nikki

  Allemaal heel leuk dit, maar waar kan je dan die kaarten winnen? Zoek al weken via internet maar er is geen enkele aktie of iets waar je aan mee kan doen? hmmmmm….

    /   Reply  / 
 7. Marcus Lucas Auteur

  MTV zal via de sociale media meer informatie geven over hoe je kans kan maken op kaarten voor de MTV EMA. Wanneer precies zeggen ze niet. Op de site van Ziggo Dome staat ‘in de herfst’, dus dat is binnenkort.

  Houd de sociale media van MTV in de gaten:
  https://www.facebook.com/mtvema
  https://twitter.com/mtvema

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>