Daverende reacties op Jamai in The Passion (video)

Hit of Shit: Gevallen Of Gevlogen • Spektakel overtreft verwachtingen

De vierde editie van The Passion is een doorslaand succes. Ondanks de regen trok de show in Groningen tienduizenden toeschouwers, er keken maar liefst 3,2 miljoen mensen naar de live tv-registratie, en er wordt veel over nagepraat.

Naast voor hoofdrolspeler Jan Dulles (Jezus) is er bijzonder veel lof voor de zang- en acteerprestaties van Jamai Loman die de rol van Judas voor zijn rekening nam. Hij was gisteravond zelfs urenlang trending topic in de sociale media.

Zijn uitvoering van de Guus Meeuwis-song Gevallen Of Gevlogen was een van de hoogtepunten tijdens de show. Het nummer is zojuist uitgebracht als single.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Jamai zich sterk in de kijker speelt. In december scoorde hij een nummer 1 in iTunes met een cover van Wake Me Up, uit het SBS-programma Beter Dan Het Origineel. Waar blijven de producers en platenlabels die een compleet album met Jamai willen maken?

Gevallen Of Gevlogen op iTunes en Spotify

Jamai - Gevallen Of Gevlogen

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Daverende reacties op Jamai in The Passion (video)

 1. Peterke!

  Jamai heeft het zeker goed gedaan gister. Hij heeft zichzelf meerdere keren bewezen met zowel zijn acteertalent als zijn zangtalent. Dit nummer was voor mij ook wel één van de hoogtepunten. Toch ben ik van mening dat Simone Kleinsma de show gestolen heeft. Ze zingt dan voornamelijk wel ballades, maar ik geloofde alles wat ze deed. Vooral “Kijk Omhoog” vond ik prachtig! Ik hoop dat die ook nog uitgebracht gaat worden. Simone heeft me meerdere keren kippenvel bezorgd.

    /   Reply  / 
  1. Henk

   Ik ben het absoluut niet met je eens. Ik vond Simone ver beneden de maat presteren. Ze zong echt niet goed, het was het voor mij helemaal niet.

     /   Reply  / 
 2. Judith Achterberg

  Echt goed. Jij had de hoofdrol moeten hebben. Zo wil ik je veel vaker zien, wat een talent.

    /   Reply  / 
 3. Lisette

  Kanjer een dikke tien . Machtig mooi.

    /   Reply  / 
 4. Lisa

  Op 3 in iTunes!!

    /   Reply  / 
 5. BéTé

  Geweldig gedaan door Jamai; ik was diep geraakt.

    /   Reply  / 
 6. Lin

  Jamai was zeker goed gisteravond. Ik vind met name in het die met Jan Dulles (Marguerita van Marco Borsato) de emotie eraf spatten. Top!

    /   Reply  / 
 7. BéTé

  Who the F*** is Jan Dulles? Pffff, dat je hem überhaupt een rol geeft. Ik vond hem persoonlijk hoofdrolonwaardig.

    /   Reply  / 
  1. Wilma

   Met alle respect voor Jan D. maar acteren is een vak op zich. Hij haalde bij lange na het niveau van Jamai niet. Voor volgend jaar staat, wat mij betreft, de nieuwe Jezus hierbij vast. Geweldig overtuigend in stem en acteertalent. Toch een bravo voor de hele cast. Ik heb ervan genoten.

     /   Reply  / 
  2. Henk

   Ik blijf van mening dat Jan Dulles wel heel erg overgewaardeerd is. Ik snap daar helemaal niks van. Ik vind het gewoon niet goed en bovendien ook nog eens zeer ongeloofwaardig, vooral in deze rol.

     /   Reply  / 
   1. BéTé

    Geheel mee eens. Enorme miskleun dit jaar.

      /   Reply  / 
    1. BéTé

     Gelukkig was Jamai er nog om de boel te redden. Wat een ervaring draagt die al mee; zowel op vlak van zang- als acteertalent.

       /   Reply  / 
 8. ArjanH

  Inmiddels staat Jamai op nummer 1!!

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   En terecht :)

     /   Reply  / 
 9. Miriam

  Jamai, echt kippenvel, man man, alles klopte.

    /   Reply  / 
 10. Henk

  Sommige wijnen smaken beter als ze wat langer gerijpt hebben. Die Jamai bewijst hiermee dat hij uitgegroeid is tot een fantastische zanger. Een start via Idols en nu op dit niveau uitkomen. Echt geweldig.

    /   Reply  / 
  1. Henk

   Dit liedje doet mij trouwens een beetje denken aan het Hazes nummer ‘Bloed, Zweet & Tranen’. Guus Meeuwis is vast heel blij met deze vertolking.

     /   Reply  / 
 11. Harry

  Beter dan Jamai en Simone kom je ze niet tegen. Eén grote diepe buiging voor hun topprestaties doordat zij toptallenten zijn. Chapeau

    /   Reply  / 
  1. Henk

   Ik vond Simone Kleinsma heel erg tegenvallen in the Passion. Ik denk dat zij niet echt blij is als ze haarzelf terugziet en ook hoort.

     /   Reply  / 
 12. Efgea 25 1989

  Ik vindt thé passion een schitterend concept dat ieder jaar weer terug keert.
  Ben zelf niet gelovig maar kijk vooral voor de BN’ers en de bekende muziek die zowel gezongen als gespeeld wordt.
  Mensen kunnen wel negatief gaan doen over Simone en Jan maar als jullie het zo goed weten ga dan zelf maar eens 1 uur en kwartier in de buitenlucht staan zingen acteren en dansen.
  Theater is een vak en oké Jan Dulles is zanger maar ik kijk er niet gek van op als hij vaker het theatervak wil beproeven.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>