Vanavond op tv: Ladies of Soul concert

Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy gaan het in 2015 weer doen

Ze worden al de vrouwelijke tegenhanger van De Toppers genoemd, maar dan wel in een heel ander genre. De Ladies of Soul gaan volgend jaar namelijk door.

Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer vormen samen de Ladies of Soul. Het grootse concertidee ontstond nadat zij samen een Whitney Houston-tribute deden. Dat smaakte naar meer.

Zo gezegd, zo gedaan, want de belangstelling bleek groot. Tijdens concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome wisselen de dames hun eigen repertoire af met oude en nieuwe pop- en soulklassiekers. Ze zingen solo en gezamenlijk, en dit jaar waren er gastoptredens van Phatt, Leona Philippo en Shirma Rouse.

Vanavond van 22.00 tot 23.50 uur kan je op RTL 4 een registratie zien van de concerten die de Ladies gaven op 14 en 15 februari 2014. Tickets voor 13 en 14 februari volgend jaar zijn inmiddels in de verkoop gegaan via ladiesofsoul.nl

Ladies Of Soul – Live At The Ziggodome (Dvd)
Hit of Shit: Ladies of Soul – I’ll Carry You (video)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>