Vanavond live finale Junior Songfestival 2014 (poll)

Update klik: Julia wint Junior Songfestival 2014, bekijk optreden

Exit-poll: wie vertegenwoordigt Nederland in november in Malta?

De spetterende finale van het Junior Songfestival 2014 is vanavond live op tv. Net als in vorige jaren een grote poll op NLpop met alle finalisten. Wie gaat winnen?

Het internationale Junior Eurovisie Songfestival vindt plaats op 15 november in Malta. De acht finalisten in het nationale Junior Songfestival van vanavond zijn: Anne & Anique, Beau, Bobby & Ella, Chelsea, Julia, Sebastiaan, Sem en Suze.

Klik voor de clips: Anne & Anique met Dromen • Beau met De Wind • Bobby & Ella met Hard To Explain • Chelsea met Waarom • Julia met Around • Sebastiaan met 2Gether We Are One • Sem met Jij Staat Op Nummer 1 • Suze met Holiday

Favoriet in Junior Songfestival 2014?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Kanshebbers?

Als we de cijfers mogen geloven dan is Julia vanavond favoriet. Zij haalde in de halve finale 3 keer 12 punten en op Youtube is haar clip het vaakst bekeken.

Maar niets is zeker, er kan van alles gebeuren! Het wordt superspannend!

De finale van het Junior Songfestival wordt door Jan Smit gepresenteerd. De show begint om 19.00 uur op NPO Zapp en is ook te volgen via deze live stream.

Video: finalisten zingen ‘Connected’ – meer info: avrotros.nl/juniorsongfestival

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>