André Hazes Jr. is Beste Zanger van Nederland

In de voetsporen van Keizer, Loman, Meyer, Lewis, Paton en Starke

Het zevende seizoen van De Beste Zangers van Nederland is zondagavond gewonnen door André Hazes Jr. Hij verraste al in de eerste aflevering met zijn prachtige vertolking van Ik Leef Mijn Eigen Leven, een nummer van zijn vader.

We kunnen spreken van een definitieve doorbraak. André is vocaal volwassen geworden, maar blijkt ook nog eens een hele charismatisch persoonlijkheid met een prettig gevoel voor humor. Authentiek. We gaan zeker meer van hem horen!

De Beste Zangers van Nederland is meer een spelletje dan een echte wedstrijd, maar het format slaat lekker aan. Ik denk dat er wel een achtste seizoen komt!

Winnaars in eerdere seizoenen waren Simon Keizer, Jamai Loman, Anita Meyer, Berget Lewis, Raffaëla Paton en Sabrina Starke. Daarbij scoorden Glennis Grace (Afscheid), Thomas Berge (Kon Ik Maar Even…) en Do (Hij Gelooft In Mij) hits.

Afgelopen seizoen was Ik Leef Mijn Eigen Leven van André de grootste hit, maar ook de andere deelnemende artiesten gaven fijne optredens. Edsilia Rombley maakte veel indruk met het Buisonjé-liedje Van Jou. Het inspireert haar om een album met pianoballads te gaan maken. Dat komt dus ook nog!

Fragmenten en afleveringen terugkijken kan op sterren.nl

• André Hazes Jr. breekt door in Beste Zangers van Nederland
• Beste Zangers van Nederland: Edsilia spot on met Van Jou

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “André Hazes Jr. is Beste Zanger van Nederland

 1. Henk

  Ik heb André Hazes Jr. vorig jaar in België zien optreden en hij had er duidelijk lol in en deed het ook erg goed, zowel vocaal als met zijn publiek. Dit in grote tegenstelling met zijn zus. Bij haar had ik het idee dat ze het podium op moest terwijl ze er echt maar dan ook echt niks aan vindt. Die Jr. komt er zeker.
  Ik heb de opmerking al eerder geplaatst dat ik me bij sommige liedjes niet aan de indruk kan onttrekken dat er geplaybackt wordt door de artiesten in de Beste Zangers. Zoals René Froger en Jr. bij de liedjes van Xander de B. Maar ik kan het mis hebben.

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Dat laatste is mij ook opgevallen.

   Ik denk dat er ná de opnamen digitaal gesleuteld wordt en gemixt.

     /   Reply  / 
   1. Henk

    Ik heb maar een paar liedjes gehoord en ook het optreden daarvan gezien. Het viel me heel erg op bij René Froger ‘Er is altijd een weg’ en ook bij Hazes Jr met ‘Lady’. En dan vind ik zo’n programma toch meteen minder worden.

      /   Reply  / 
 2. Henk

  Zojuist Monique Klemann gezien met ‘Mag ik dan voor altijd bij jou blijven’. Is wel duidelijk playback. Ik kijk niet meer. Ik had van dit programma iets meer eerlijkheid en puurheid verwacht.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>