Julia Zahra in top 5 van iTunes met Just An Illusion

#BesteZangers Julia: ‘Wauw dit is echt fantastisch wakker worden’

De eerste hit uit het achtste seizoen van De Beste Zangers van Nederland lijkt vandaag een feit. Julia Zahra (van der Toorn) staat in de top 5 van iTunes van haar akoestische versie van het vrij onbekende BZN-nummer Just An Illusion.

‘Wauw dit is echt fantastisch wakker worden’, aldus Julia zondag. ‘Moet zelf de aflevering nog terugkijken, maar aan deze stand te zien vonden jullie het leuk??’

De reacties in sociale media zijn inderdaad vrijwel allemaal positief. Dit is de stijl waarmee Julia destijds in The Voice of Holland veel lof oogstte, en waardoor zij die talentenshow uiteindelijk won. Zal haar dat ook in Beste Zangers lukken?

In onze NLpop-voorspellingspoll staat zij al vanaf het begin bovenaan, gevolgd door Do van Hulst en Anouk Maas. Er zijn pas twee episodes geweest, maar na haar uitvoering van Just An Illusion heeft Julia een grotere voorsprong genomen!

Just An Illusion op iTunes en Spotify

Julia Zahra - Just An Illusion

Loading ... Loading ...

Video: terugkijken Julia live met Just An Illusion

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Julia Zahra in top 5 van iTunes met Just An Illusion

 1. Henk

  Wat goed. Ik vond dit nummer van BZN ook al goed en ik weet dat nu veel lezers van dit Blog daarom moeten lachen. Maar BZN heeft ook echt wel goede composities gemaakt. Julia tilt dit lied meteen naar een ander niveau.

    /   Reply  / 
 2. BéTé

  Top gedaan van hoor hoor !!

  Maar ik vond Do haar bijdrage van vorige week ook erg goed; ze zong toen de eerste / laatste eigen single van Julia Zahrah.

    /   Reply  / 
 3. Yoshi

  Wauw, wat een mooie uitvoering zeg!

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Niemand hoort dat het Hind is. Dus als ze slim is brengt ze het niet uit.

   Benieuwd of er nog een markt is voor haar Cross-Pop ;)

     /   Reply  / 
   1. BéTé

    Anderzijds zou het natuurlijk een giller zijn als het Heineken nummer wél uitgebracht zou gaan worden …. en dat ze er een kneiter van een hit mee scoort.

    Want hitpotentie heeft het mijns inziens zeker.

      /   Reply  / 
 4. Richard

  Geweldig wat een Topper. Een wereldhit met Just an Illusion. Talent komt snel. Blijf jezelf!! Krijg kippenvel.

    /   Reply  / 
 5. A

  Onbekend nummer?? BZN kwam er mee op nummer 3 in de top 40. Na Madonna was BZN de best scorende groep in de jaren 80. In die tijd maakten Tol en Tol goede composities. Bijna alle singles in de jaren 80 kwamen in de top 10. Dat die inmiddels onbekend zijn geworden ligt aan de radiostations die het niet draaien zoals Veronica. Notabene diezelfde omroep die deze single in 1983 promote als Alarmschijf en nu niet meer draait omdat het niet meer in hun format past??
  Leuk dat het nu weer een hit wordt. Goed gedaan!

    /   Reply  / 
 6. Sietse

  Dit is echt geen onbekend nummer. Naast dat het een van de grootste hits was, heeft het ook meerdere jaren in de Top 2000 gestaan. En volgens critici is dit een van de beste singles van BZN.

  Alleen jammer dat men bij de meeste radiostations dit niet wil zien.

    /   Reply  / 
 7. Marcus Lucas Auteur

  Jullie hebben gelijk, het nummer was begin jaren ’80 een hit. In plaats van ‘vrij onbekend’ had ik beter kunnen schrijven dat Julia het nummer voor een nieuwe generatie bekend maakt, of iets dergelijks.

    /   Reply  / 
 8. christiaan tol

  Wow nummer van bzn deed mijn niet veel bij deze versie kippenvel. Ik hoop dat het ook veel gedraaid zal worden op de radio

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>