Terugkijken: tv-registratie Concert at SEA 2015

Vakantiegevoel, relaxte sfeer en nationale en internationale topacts

Vorige week vond alweer de tiende editie van Concert at SEA plaats, zoals altijd op de Brouwersdam in Zeeland. Vanavond wordt de tv-registratie uitgezonden.

CAS is uitgegroeid tot een groot festival met nationale en internationale topacts. ‘We zijn erg trots op wat we de afgelopen jaren op de Brouwersdam hebben neergezet’, zo vertelde BLØF-frontman en concertorganisator Paskal Jakobsen. ‘We hebben al heel wat geweldige artiesten mogen ontvangen op ons podium.’

‘Een paar jaar geleden leek het ons leuk om van CAS een tweedaags festival te maken. Dat heeft heel goed uitgepakt en het festival is echt een bestemming geworden. De sfeer op het terrein is perfect: heel relaxed, iedereen staat ervoor open om leuke dingen te beleven en heeft het gevoel op vakantie te zijn.’

De NTR zendt om 22.10 uur op NPO 3 de optredens uit van onder meer Lenny Kravitz, Counting Crows, Kensington, Dotan, Chef’Special, Racoon en BLØF.

Update: de uitzending terugkijken kan via Uitzending Gemist.

Video: Official Aftermovie Concert at SEA 2015

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>