Terugkijken: De Zomer Voorbij zonder Jan Smit

Rombley, Duijts, Groothuizen, Wagner, Jacott, Berge, Straathof, Hazes jr.

In juli werd bekend dat De Zomer Voorbij het dit jaar zonder Jan Smit en de 3JS moet doen. Hun afwezigheid is begrijpelijk. Na het overlijden van Jaap Buijs waren de Volendammers niet in de stemming om vrolijk door Noordoost-Spanje te reizen.

Wel te zien zijn: Frans Duijts, Barbara Straathof, André Hazes jr., Edsilia Rombley, Django Wagner, Ruth Jacott, Thomas Berge, Angela Groothuizen, Lange Frans, Yes-R, Gents, Lil’ Kleine, Brownie Dutch, The Kik, Zwarte Sjaak, Ruud Feltkamp, Saar Koningsberger, Anna Alicia Sklias en radio-dj’s Mattie & Wietze.

Zij beginnen hun muzikale avonturen vanavond in Valencia, waar ze in een kasteel verblijven. Na een paar dagen reist het gezelschap door naar een camping in Tarragona. De trip eindigt in het roemruchte feestoord Salou.

Video’s met alle optredens terugkijkenHele uitzending terugkijken

Video: trailer De Zomer Voorbij 2015

De Zomer Voorbij op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>