Vanavond live finale Junior Songfestival 2015 (poll)

4LIFE, Guusje en Shalisa favorieten, het wordt weer superspannend

De grote finale van het Junior Songfestival 2015 zie je vanavond op tv en via stream op internet. Net als vorige jaren op NLpop een exit-poll met de finalisten!

Het internationale Junior Eurovisie Songfestival vindt plaats op 21 november in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Wie Nederland daar zal vertegenwoordigen wordt vanavond bepaald in een spetterende nationale finale met daarin vijf liedjes.

Allemaal meiden in de finale! De jongens zijn uitgeschakeld in de halve finales, dus we weten nu in elk geval al zeker dat we een zangeres of een meidengroep naar Sofia zullen sturen om de Nederlandse eer hoog te houden. Girl power!

Wie zijn er vanavond favoriet?

Als we zien hoeveel de videoclips en optredens uit de halve finales op YouTube bekeken zijn, dan lijken 4LIFE en Guusje de favorieten van het publiek, maar Shalisa won in haar halve finale zowel de jury- als de publieksstemming. Dat zou zij vanavond opnieuw kunnen doen. Het kan dus verschillende kanten op.

4LIFE en Guusje zijn populair en ook Shalisa heeft een sterk optreden waarvoor zij veel stemmen kan krijgen. Het liedje van Nohr is ook heel cool, met een mooie boodschap, en Myrthe kreeg van het publiek de wildcard voor de finale.

Kortom: wie er vanavond ook wint, de meiden zijn allemaal top!

Klik voor video’s: 4LIFE – You Will Know My Name • Guusje – Talk About Love • Nohr – Ik Ben Mezelf • Myrthe – Kinderen Van De Zon • Shalisa – Million Lights

Naast de jury-stemmen zijn die van de tv-kijkers belangrijk. Dat wordt spannend. Onze poll telt niet mee en is geen voorspelling. Dit doen we gewoon om dat het leuk is, en je kan in deze poll meer dan één keuze aanvinken.

Favoriet in Junior Songfestival 2015

 • Shalisa (37%)
 • 4LIFE (36%)
 • Guusje (16%)
 • Nohr (9%)
 • Myrthe (2%)
Loading ... Loading ...

De finale van het Junior Songfestival begint vanavond om 19.00 uur op Zapp NPO 3 en kan je ook kijken via deze livestream op internet. De presentatie is in handen van Jan Smit en in de jury zitten Gerard Joling, Yes-R en Leona Philippo.

Meer info JSF: WebsiteTwitterFacebook

Video: Finalisten 2015 met Living Our Dream

SOS Kinderdorpen

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Vanavond live finale Junior Songfestival 2015 (poll)

 1. ouiam

  4life moet gewoon winnen ik ga op hun stemmen

    /   Reply  / 
 2. rona

  Gewoon

    /   Reply  / 
 3. ouiam

  waarom heeft shalisa gewonnen 4life moest winnne !!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>