Shalisa wint finale Junior Songfestival 2015 (video)

Haar lied Million Lights kreeg de volle 12 punten van kijkers en jury’s

De 15-jarige Shalisa van der Laan uit Wognum heeft zaterdagavond met haar powerballad Million Lights de finale van het Junior Songfestival 2015 gewonnen.

Shalisa en haar dansers kunnen zich nu gaan voorbereiden op de internationale finale. Op 21 november vindt het Junior Eurovisie Songfestival 2015 plaats in Sofia, de hoofdstad van Bulgarije. Daar doen dit jaar zestien landen aan mee.

Eerste reacties: hele goede zangeres

Naast Nederland, Ierland, Malta, San Marino en Italië deze keer relatief veel voormalig Oostbloklanden. Dat maakt het extra spannend. Kan Shalisa de tv-kijkers in al die landen overtuigen? Haar vocalen zijn in elk geval uitstekend. Met haar prachtige uithalen kan zij de Songfestivalfans in hun harten raken.

Sommigen willen altijd uptempo liedjes en veel danspasjes. Uit de eerste reacties blijkt dat zulke kids het liedje soms een tikje saai vinden, maar zij vinden Shalisa leuk en een hele goede zangeres. Bovendien kan het straks in Bulgarije in haar voordeel zijn, als Shalisa na een paar hele drukke optredens komt.

Shalisa is misschien wel de beste vocalist die Nederland sinds het begin van het Junior Songfestival gestuurd heeft. Zij kan ontzettend veel met haar stem.

Overtuigende winnares

Million Lights kreeg van zowel de Nederlandse tv-kijkers, de volwassen jury als de kinderjury de volle twaalf punten. Met recht dus een overtuigende winnaar. Op de tweede plaats eindigde meidengroep 4LIFE op de voet gevolgd door Nohr.

Shalisa deed in 2011 mee aan The Voice Kids. In het team van Marco Borsato schopte zij het toen tot de Battles. Haar voormalig coach is nu zo trots als een pauw. ‘Wat een fantastische prestatie’, aldus Marco over Shalisa’s overwinning.

Meer info JSF: WebsiteTwitterFacebook

Video: Shalisa’s winnende optreden in de finale

Video: Shalisa’s eerste reactie na haar overwinning

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Shalisa wint finale Junior Songfestival 2015 (video)

 1. yoshi

  Marcus wellicht een topic?:

  Chris Hordijk heeft een nieuwe single en binnenkort een EP. We All Got Our Something.
  Leuk weetje is Lisa Lois op de achtergrond😉

    /   Reply  / 
  1. Marcus Lucas Auteur

   Bedankt voor de tip. Ik had inderdaad een preview voorbij zien komen, maar nog geen video/audio om het hele nummer te luisteren. We houden het in de gaten.

     /   Reply  / 
  2. BéTé

   Met de jaarwisseling is het alweer 3 jaar geleden dat Silhouette verscheen… wat is Lisa aan het doen ondertussen ??

     /   Reply  / 
   1. Yoshi

    Ze had in juni de prachtige EP Feels Like Home uitgebracht. Het is niet zo dat elke artiest elk jaar een album uit moet brengen. Op haar FB en Twitter is te merken dat ze een bezige dame is en daarnaast heeft ze hard gewerkt om af te vallen.

      /   Reply  / 
   2. Yoshi

    Overigens is ze al bezig voor haar derde album😉

      /   Reply  / 
    1. BéTé

     Ik vermoed eerlijk gezegd dat ze daar al bijna 3 jaar mee bezig is ;)

       /   Reply  / 
 2. Terrance

  helemaal top!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>