Special Armin van Buuren vanavond RTL Late Night

DJ voegt zich in illuster rijtje bekendheden die complete show vullen

Alleen uitzonderlijke beroemdheden krijgen in RTL Late Night een special van een uur. Na eerder onder anderen Marco Borsato, Thé Lau, John Cleese, Anouk en John de Mol is dj en producer Armin van Buuren vanavond aan de beurt.

RTL kondigt hem aan als ‘De koning van de dance’ en ‘nationaal trots’. Armin zal met Humberto Tan praten over zijn opzienbarende carrière die inmiddels twintig jaar omspant, maar ook over zijn privéleven. En uiteraard is er vanavond muziek!

Te gast zijn Armins ouders en zijn broer Eller, evenals Mr. Probz met wie hij eerder dit jaar de hitsingle Another You maakte. Puur toeval is deze Armin-special van RTL Late Night niet want morgen wordt zijn nieuwe album Embrace wereldwijd gelanceerd. De tv-show is dus ook een slimme manier om de plaat te promoten.

Armin werkte aan Embrace met een veelzijdigheid aan acts waaronder Gavin DeGraw, Kensington, Cimo Fränkel en Eric Vloeimans. Naast de hit Another You zal hij vanavond in RTL Late Night ook zijn nieuwe single Strong Ones draaien.

Meer Armin

Hit of Shit: Armin van Buuren ft Cimo Fränkel – Strong Ones
Collaboratie Armin van Buuren en Kensington op komst
Terugkijken: Documentaire A Year With Armin van Buuren
Armin van Buuren hekelt dj’s die voor het grote geld gaan

Video: Armin in mei jl. live met Probz en Geusebroek

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>