3FM-dj’s voorspellen het geluid van 2016 (video)

De Likt, The Brahms, Max Meser en Son Mieux getipt als NL-beloftes

Aan het einde van elk jaar komt de BBC met vijftien muziekacts die het geluid van het komende jaar kunnen bepalen. Op 8 januari wordt de winnaar onthuld.

De talkshow De Wereld Draait Door blikte donderdagavond alvast met 3FM-dj’s vooruit en besprak ook een paar Nederlandse muziekbeloftes voor 2016. Welke frisse, nieuwe talenten zullen volgens dj’s Frank van der Lende, Annemieke Schollaardt, Paul Rabbering en Eva Koreman komend jaar doorbreken?

Eva kiest voor de Rotterdamse futuristische hiphopfunk-formatie De Likt, Paul gaat voor de band The Brahms die tevens 3FM Serious Talent is. Annemieke gaat ook voor een Serious Talent, namelijk singer-songwriter Max Meser, en datzelfde geldt voor Frank die Serious Talent Son Mieux een doorbraak gunt.

Terugkijken: The Sound of 2016 volgens vier 3FM-dj’s

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>