O’G3NE, Sharon Doorson in Beste Zangers van NL

#BesteZangers-poll: van wie verwachten we dit seizoen het meest?

Op zaterdag 21 mei begint De Beste Zangers van Nederland aan het negende seizoen. De opnames op Ibiza vinden komende week plaats, en de deelnemende artiesten zijn gisteren in het SBS-programma Thuis op Zondag onthuld.

Het is weer een hele toffe selectie. Willeke Alberti, Brownie Dutch, Sharon Doorson, O’G3NE, Jeroen van der Boom en René van Kooten zullen meedoen.

Jeroen was al eerder te zien in De Beste Zangers van Nederland, voor de anderen is dit hun eerste seizoen. De show wordt wederom gepresenteerd door Jan Smit en zal vanaf zaterdag 21 mei te zien zijn bij Avrotros op NPO 1.

Hitpotentie

De Beste Zangers van Nederland leverde in het verleden diverse hits op. De ene groter dan de andere. Sinds de invloed van iTunes afneemt en streaming steeds belangrijker wordt, is het niet zo eenvoudig meer om op 1 in de Single Top 100 te komen. Maar artiesten trekken sowieso veel aandacht met hun deelname.

Vorig seizoen scoorde Julia Zahra (van der Toorn) met enkele liedjes die zij zong, waaronder Just An Illusion van BZN. In 2014 zagen we de definitieve doorbraak van André Hazes Jr. Ook inspireerde het programma Edsilia Rombley toen tot het maken van een compleet album met piano ballads. Enzovoort, enzovoort.

Ook zijn uiteraard Afscheid door Glennis Grace en Hij Gelooft In Mij door Do van Hulst hele bekende voorbeelden van hits uit De Beste Zangers-historie.

Gaat zoiets het komend seizoen opnieuw gebeuren? Van wie verwachten we het meest? De Beste Zangers is geen echte wedstrijd, meer een spelletje. Je kan in onze poll verschillende favorieten tegelijk aanvinken.

Favorieten in Beste Zangers 9

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Video: André trok al 3,8 miljoen views met Ik Leef Mijn Eigen Leven

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “O’G3NE, Sharon Doorson in Beste Zangers van NL

 1. Bastian

  Hmmm, fijn dat O’g3ne meedoet :) ik zie avrotros ze ook nog wel vragen voor het……..tadaa, isie weer: songfestival :D

    /   Reply  / 
 2. BéTé

  Sharon Doorson heeft net een nieuwe single uit… en gaat nu een weekje naar Ibiza voor de opnames van Beste zangers van Ned!!

  Heel logisch. Zij en haar single zijn natuurlijk ook zo goed… dat er helemaal niet gepromoot hoeft te worden !!

    /   Reply  / 
  1. yoshi

   ik denk dat de opnames al zijn geweest?

     /   Reply  / 
   1. BéTé

    Maandag j.l. zat ze in het vliegtuig … dus nee.

      /   Reply  / 
  2. Christian

   Maar wat is handiger? Een weekje langs 538 en een show a la Carlo’s TV Cafe of een weekje heerlijk op Ibiza TV opnames maken van een programma wat minimaal 6 weken prime time op de buis komt…. Denk dat ze daar meer uit haalt ;-)

     /   Reply  / 
 3. jojo

  Jongens die opnames duren 3 dagen. iedere avond worden 2 afleveringen opgenomen. smiddags repeteren ze die 2 shows… en tussen de opnames in de grote kledingwissel en haren anders doen, en voila. mevrouw is na 4 dagen gewoon weer terug hoor.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>