Première documentaire over Martin Garrix (video)

Van elfjarige tot wereldster • Filmmakers volgden Martin tijdens tour

MTV zendt op zondag 17 april de documentaire Martin Garrix: The Ride uit. Maandagavond ging de film in première in het Amsterdamse Pathé Tuschinski.

De documentairemakers volgden de dj maandenlang tijdens zijn tournee en spraken met onder meer Martins ouders, zijn mentor Tiësto en R&B-popster Usher, met wie Martin vorig jaar de hitsingle Don’t Look Down uitbracht.

In de documentaire is te zien hoe de elfjarige “DJ Marty” uit Amstelveen voor het eerst kennismaakt met de draaitafels, op zijn veertiende zijn eerste deal met Spinnin’ Records tekent, en daarna uitgroeit tot één van de grootste dj’s ter wereld. Met exclusieve backstagebeelden en homevideo’s uit Martins jeugd.

‘Heel bijzonder. Ik ben superblij. Mijn vrienden zijn er, familie is er, en ik kan niet wachten tot iedereen de documentaire ziet’, aldus Martin bij de première.

Martin Garrix: The Ride is zondag om 20.30 uur op MTV te zien.

Video: Martin op de rode loper

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>