Vanavond op tv: Beste Zangers Seizoen 9 (poll)

#BesteZangers • O’G3NE, Sharon, Willeke, Brownie, René en Jeroen

Vanavond om 20.30 uur op NPO 1 het negende seizoen van Beste Zangers, de muzikale covershow voorheen bekend als De Beste Zangers van Nederland.

De titel van het programma mag dan ingekort zijn, op de deelnemende artiesten is niet beknibbeld. Met dit seizoen O’G3NE, Sharon Doorson, Willeke Alberti, René van Kooten, Brownie Dutch en Jeroen van der Boom. Die laatste nam in 2010 ook deel aan het tweede seizoen, de rest doet voor het eerst mee.

Vorig jaar scoorde Julia Zahra met enkele liedjes uit de show, waaronder Just An Illusion. In 2014 zagen we de definitieve doorbraak van André Hazes Jr. Andere bekende voorbeelden van hits die uit het programma voortkwamen zijn Afscheid door Glennis Grace en Hij Gelooft In Mij door Do van Hulst.

Het is bovenal amusement, dus niks moet, maar elke artiest die meedoet zou het natuurlijk wel tof vinden om ook zo’n vette hit scoren. Van wie verwachten we dit seizoen het meest? Je kan in deze poll verscheidene keuzes aanvinken.

Favorieten in Beste Zangers 9

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Video: Jan stelt de Beste Zangers 2016 voor

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>