O’G3NE: deelname Songfestival absoluut niet zeker

‘Het lijkt ons leuk om het Songfestival weer naar Nederland te halen’

Na de eerste aflevering van Beste Zangers afgelopen zaterdag staan de dames van O’G3NE volop in de belangstelling. Hun uitvoering van Emeli Sandé’s Clown staat inmiddels op 1 in iTunes en is al over de 395 duizend views op YouTube.

De media duiken er natuurlijk direct bovenop. Lisa, Amy & Shelley waren maandag te gast in het programma Goeiemorgen Lex op 100% NL en gingen even langs bij RTL Boulevard om over hun nieuwste cover-hit te praten.

De speculaties over een deelname aan het Eurovisie Songfestival 2017 zijn volgens de meiden een beetje uit de hand gelopen. Die zaak is absoluut nog niet beklonken, zoals een roddelrubriek in De Telegraaf vorige week meldde.

‘We hebben tijdens The Voice een keer gezegd dat we graag een keer zouden willen gaan en sindsdien komt het elke keer weer op. We zijn ook genoeg bezig met andere dingen en hebben nog heel veel dingen op onze bucketlist staan.’

Als O’G3NE gevraagd wordt dan zeggen ze geen nee, en gaan de meiden voor de winst: ‘Het lijkt ons leuk om het Songfestival weer naar Nederland te halen.’

Terugkijken: O’G3NE met Clown in Beste Zangers

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “O’G3NE: deelname Songfestival absoluut niet zeker

 1. Viola

  Voor de zoveelste keer: je moet een goed nummer hebben om te winnen, niet alleen leuk kunnen zingen. Dat laatste zit wel goed, maar die nummers? Ik heb er een hard hoofd in… Zeker als vader Vol zich ermee bemoeit.

    /   Reply  / 
  1. Yoshi

   Iemand zou dan een sterk nummer moeten schrijven. Ilse Delange, John Ewbank of Ed Stuijlaart 😉

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>