Hit of Shit: Jan Smit – Welkom In M’n Hart (video)

Tevens tv-tune #BesteZangers • Maandelijkse single smullen voor fans

Om zijn 20-jarig jubileum als artiest te vieren lanceert Jan Smit elke maand op de 20ste een nieuwe single van zijn nieuwe album 20 dat op 20 september uitkomt. En vanaf zaterdag 24 september tot eind november volgt de Elfstedentour.

Na De Hoeken Van De Kamer en Als Je Er Niet Bij Bent is de release van deze maand het nummer Welkom In M’n Hart. Een fragment van dit liedje is tevens de openingstune van Beste Zangers, waarvan zaterdagavond een nieuw seizoen is begonnen. De bijbehorende clip is net als de tv-show op Ibiza opgenomen.

Data: De single klom na de release richting de 50e plek in de iTunes-chart maar is daar inmiddels weggezakt naar een virtuele 162e plaats. De video is over de 16 duizend views op YouTube en in Spotify staat ‘ie nu op krap 10 duizend plays.

Dat zijn geen overweldigende aantallen. Jan is gewoonlijk tot veel meer in staat maar het feit dat hij nu elke maand een single lanceert heeft een effect. Voor de fans is het smullen, maar de top van de charts vasthouden is niet makkelijk met meerdere singles tegelijk. Het album zal een betere graadmeter zijn!

Jan lijkt er niet wakker van te liggen want in de sociale media pusht hij deze dagen Clown van O’G3NE uit Beste Zangers vuriger dan zijn eigen single. Zo gul is hij dan ook wel weer, als hij iemand anders een podium kan geven…

Welkom In M’n Hart: SpotifyDeezerHitsNLiTunes

Jan Smit - Welkom In M’n Hart

Loading ... Loading ...

Videoclip: Welkom In M’n Hart

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>