Beste Zangers: O’G3NE overtuigt opnieuw met Sing

#BesteZangers • Invasie van O’G3NE-liedjes in de NL iTunes Top 100

Voor wie nog twijfelde of de meiden van O’G3NE de capaciteiten hebben om ons land te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival wordt het steeds moeilijker om argumenten te bedenken. Nu alleen nog een goed liedje!

Zaterdagavond bliezen Lisa, Amy en Shelley hun collega’s en de kijkers omver met hun uitvoering van de Ed Sheeran-hit Sing. Zij zijn vocaal echt supersterk. Met in plaats van rappen, de zangtechniek die ze echoing noemen.

In de Nederlandse iTunes Top 100 staat Justin Timberlake op dit moment op 1 met Can’t Stop The Feeling, gevolgd door O’G3NE uit Beste Zangers. Op de tweede (en de 21e) plek staat Clown van vorige week en op de derde Sing.

Verder is O’G3NE terug in de chart met Voice-finalesingle Magic op 34, met Change Will Come op 42, hun meest recente single Take The Money And Run staat op plaats 49, Emotion op 65 en hun single Wings To Fly op plek 69.

Nog meer scores uit de show. Jeroen van der Boom staat met Beeld Zonder Geluid nu op 14, Willeke Alberti scoort met Kijk Vandaag Voorbij rond de 30e positie, en René van Kootens versie van Wings To Fly staat nu op 40.

We kunnen spreken van een invasie van O’G3NE en Beste Zangers-liedjes in de iTunes-chart. En dat terwijl gisteravond tegelijkertijd de Champions League-finale werd uitgezonden en er minder dan een miljoen mensen keken.

EP Beste Zangers Seizoen 9 Afl. 2: SpotifyDeezeriTunes

O’G3NE - Sing

Loading ... Loading ...

Video: O’G3NE met Sing

Foto: Avrotros

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Beste Zangers: O’G3NE overtuigt opnieuw met Sing

 1. Vincent Lamme

  Ik snap de hype rond O’G3ne écht niet. Vooropgesteld, ze zingen fantastisch. Laat daar geen misverstand over zijn. Maar in al die perfectie leggen ze nul ziel dan wel gevoel in de liedjes, vorige week niet en nu weer niet. Vergelijk hun versie eens met het origineel. Ed Sheeran komt stemtechnisch niet in de buurt van de dames. Maar zie eens hoe hij hier tienduizenden mensen inpakt en hoe hij het nummer laat ‘voelen’. Hier te zien: https://m.youtube.com/watch?v=-vHUUkihA5I

    /   Reply  / 
 2. Bye

  Vincent je weet totaal niet waar jij het over hebt. Serieus waar niet. O’G3ne is het beste product wat NL ooit heeft voorgebracht. Hun meerstemmigheid is NIET te geloven! R&B zangeres Brandy wordt in Amerika The Vocal Bible genoemd om haar enorme meerstemmigheid en rifjes met zichzelf in de studio. O’G3ne evenaart gewoon wat zij flikt in de studio. Heel NL heeft Clown gevoeld vorige week, alleen jij niet. Het was 10x beter als dat van Emeli.

  Tijdens The Voice, kwamen ze niet over vanwege de onwijs slechte song keuzes. Hier daarentegen, blinken ze enorm uit. Dit wordt hun Glennis moment, sterker nog zelfs groter.

    /   Reply  / 
  1. popfan

   Als je van meerstemmigheid houdt is O’G3NE inderdaad genieten. Gewoon perfect, zelfs de vibrato’s zijn exact gelijk. Dat geeft het iets heel bijzonders.

   Maar… Clown is natuurlijk in de eerste plaats een heel goed nummer. Hun eigen singles zijn bij lange na niet van dat niveau, en floppen dan ook allemaal. Dit wordt nog wel eens vergeten door de ‘songfestival!!1!’-roepers.

     /   Reply  / 
  2. Vincent Lamme

   Ik weet heel goed waar ik het over heb Bye, want het betreft mijn eigen gevoelens. Die ken ik maar al te goed. Wat jij zegt is dan ook exact mijn punt. Ik hóór dat het perfect is, ik hoor ook dat het bijzonder is, en ik wil ook enorm voelen wat ‘heel Nederland’ (nou ja, afgezien van de ruim 14 miljoen mensen die niet keken) heeft gevoeld bij die uitzendingen. Maar ik heb dat dus niet. Het raakt me geen seconde. En ik voel het wel als ik Ed Sheeran met een pingelgitaartje dat zelfde nummer hoor zingen en een zee mensen zie betoveren. En ik voel het ook als Willeke Alberti daar Kijk Vandaag Voorbij staat te zingen. Maar uitleggen waarom kan ik dat dus niet. Je voelt iets, of niet. Maar ik wil het dus wel begrijpen, daar iedereen zo lyrisch doet.

     /   Reply  / 
   1. BéTé

    O’G3ne slaat door in perfectionisme … en daarom komen ze zo gemaakt over. Ze willen geen fouten maken en hebben de covers zo vaak geoefend dat ze vervolgens als 3 robotjes op het podium staan.
    Alle poses, beweginkjes en blikken in de camera… komen daarom fake over. Ze zijn alleen maar in hun hoofd bezig.

      /   Reply  / 
    1. popfan

     Als je het niet voelt, dan voel je het niet. Dan moet je ook niet met allerlei redeneringen komen als ‘te perfect’ of ‘te fake’, dat is volledig subjectief natuurlijk. Je denkt toch niet dat Adele echt elke avond de regen in brand wil steken?

       /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>