Beste Zangers: René van Kooten ontroert Jan Smit

#BesteZangers • Leeg Om Je Heen in beide versies populair in iTunes

Drie jaar geleden stal René van Kooten de harten van tv-kijkers al met zijn Jezus-vertolking in The Passion. Dit weekend haalt hij de top 10 in iTunes met een cover van de Jan Smit-ballade Leeg Om Je Heen uit Beste Zangers.

Het was sowieso een emotionele uitzending zaterdagavond. De tranen vloeiden rijkelijk. Als verrassing voor zijn 20-jarig jubileum stond Jan Smit centraal. Zijn origineel van Leeg Om Je Heen (uit 2012) is tevens opnieuw in de download-charts geklommen, en staat momenteel rond de 50e plaats.

Qua terugkijken kan geen Beste Zangers-deelnemer dit seizoen op tegen O’G3NE. De meiden zongen ABBA’s Thank You For The Music en, samen met Jan Smit, Waterloo. Die singleversie staat nu rond de 30e positie in iTunes.

EP Beste Zangers Seizoen 9 Afl. 3: SpotifyDeezeriTunes

René van Kooten - Leeg Om Je Heen

Loading ... Loading ...

Video: René met Leeg Om Je Heen

Meer: Afl. 1 (hoofdgast Sharon Doorson)Afl. 2 (hoofdgast O’G3NE)

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Beste Zangers: René van Kooten ontroert Jan Smit

  1. aryaan

    wat is je nummer

      /   Reply  / 
  2. Henk

    Heel mooi, integer en puur. Jan kan terecht heel trots zijn op deze uitvoering.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>