Beste Zangers: O’G3NE scoort met Het Is Over

#BesteZangers • Lisa, Amy & Shelley overtuigen ook Nederlandstalig

Met in september een nieuw album en nu hun deelname aan Beste Zangers zien we het repertoire van O’G3NE dit jaar meer dan verdubbelen. De meiden kunnen ook Nederlandstalig prima uit de voeten, zo blijkt dit weekend.

Het trio trekt opnieuw veel aandacht met een sterke uitvoering van het Nederlandstalige Het Is Over. In de uitzending stond Jeroen van der Boom centraal en de O’G3NE-uitvoering van zijn nummer is ongelofelijk sterk.

O’G3NE staat in de top 5 van iTunes met de singleversie. Lager in die lijst (onder de 70e positie) zien we uit de aflevering van zaterdag ook René van Kooten van Kom Maar Op en Willeke Alberti met Mag Ik Dan Bij Jou.

Alle liedjes uit Beste Zangers 2016 worden uitgebracht als EP per aflevering, en die zijn heel handig beschikbaar in zowel download- als streamingplatforms.

EP Beste Zangers Seizoen 9 Afl. 5: SpotifyDeezeriTunes

O’G3NE - Het Is Over

Loading ... Loading ...

Video: Het Is Over (live)

Claudia de Breij blij met cover Willeke Alberti:

Video: Mag Ik Dan Bij Jou (live)

Meer Beste Zangers: Aflevering 1Aflevering 2Aflevering 3Aflevering 4

facebook share facebook share

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Beste Zangers: O’G3NE scoort met Het Is Over

 1. popfan

  Ja, die meiden van O’G3NE kunnen zingen, dat is inmiddels wel duidelijk. Maar voorlopig zijn ze vooral een leuke coverband.

  Het nummer van Van der Boom is trouwens echt vreselijk, wat een matige tekst zeg.

    /   Reply  / 
  1. Henk

   Inderdaad een zeer matig lied. Hoe belangrijk het klinkt als hij erover praat, hoe onbelangrijk klinkt dit lied dan wel niet.
   En ook weer inderdaad: wat kunnen die meiden geweldig zingen. Spatzuiver gewoon. Ik hoop dat ze echt met hele goede liedjes komen.

     /   Reply  / 
 2. BéTé

  Laat hun a.u.b. ophouden met die gemaakte maniertje tijdens optredens. HEEL misschien wil er dan nog eens een producer de gok wagen met hen. En AUB Tros… stuur hen niet naar het ESF !!!

  Want wat mij ook zo verbaast; deze meiden zijn omstreeks de 20, willen 16 lijken … maar gedragen zich als iemand van 30, kleden zich als 40 jarige en praten als iemand van 50.

    /   Reply  / 
  1. Yoshi

   Jeetje BéTé, zelfs met mooi weer nog steeds negatief over ex-talentshow acts. Terwijl dit programma volledig los staat van TVOH, Idols of Got Talent.

   Ik begin zomaar een soort Ronald statements te lezen…

   Relax en laat die mensen lekker hun mopjes zingen. Covers of niet.. Er bestaat altijd nog zoiets als een zapper, een volume knop ofzo. Ik bedoel, niemand dwingt je er naar om naar te luisteren.

     /   Reply  / 
 3. Henk

  Zit wel iets in wat je zegt over die leeftijd. Maar je vergeet even 1 dingetje: ze kunnen wel geweldig zingen. Spatzuiver en een eigen sound.

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Inderdaad kun je hen nooit op een valse noot betrappen…. dus wat DAT betreft alle lof; ook van mij.

   Maar ehhh… eigen sound? Dat gaat me wat te ver. Driestemmig is lastig en daarom is het helaas allemaal té gepolijst, té gemaakt en té gecontroleerd. Niks spontaans aan!!
   Toen één van de meiden laatst (tijdens ‘de Beste zangers’) wat geëmotioneerd raakte wilde ze de hele song overdoen omdat ze dacht dat ze door de emoties vals had gezongen.

   Deze meiden zijn gewoon van jongs af aan veel te veel geconditioneerd waardoor ze denken dat perfect nog niet goed genoeg is … en dat “sla” je er niet meer uit.

     /   Reply  / 
 4. refluS

  Ze zingen fantastisch maar zijn idd te truttig.

    /   Reply  / 
 5. Johan van de Velde

  Haha, Evaa eindelijk ontmaskerd? ;)

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   ???

     /   Reply  / 
   1. Johan van de Velde

    Evaa = Ro….
    Had je dat nog niet in de gaten?

    Inmiddels wordt ook Evaa hier geweerd en ‘haar’ reacties verwijderd…

      /   Reply  / 
    1. BéTé

     Ok… ik had die reactie klaarblijkelijk gemist.

     By the way; de opmerking van Yoshi (???) als reactie op mijn reactie hierboven is ook behoorlijk verdacht hoor. Bepaald niet het taal gebruik van de échte Yoshi ;)

       /   Reply  / 
     1. Johan van de Velde

      Haha, ja. Ik vond het in ieder geval vreemd dat ze begon over talentshows. Daar had jij het helemaal niet over.

      Yoshi moet het misschien zelf uitleggen, maar volgens mij worden haar reacties door twee mensen geschreven, met verschillend taalgebruik.

        /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>