Hit of Shit: 4U – Bitter Taste (Next Boy/Girl Band)

#TNBGB • Winnaar van SBS-talentenshow is nu al overduidelijk

De nieuwe boyband 4U wint naar alle waarschijnlijkheid vrijdagavond de SBS-talentenjacht The Next Boy/Girl Band. Het verschil met meidengroep GRLBND en het liedje Party is te groot om nog te kunnen overbruggen.

De boyband heet 4U en bestaat uit Tiago, Jaimy, Jeronimo, Luca en Toon. 4U is net als GRLBND een erg onoriginele naam, maar de single Bitter Taste is wel te pruimen. Zeker in vergelijking met het liedje van de girlband. Dit klinkt iets volwassener. De melodie is afgezaagd, maar blijft wel meteen hangen.

Het concept van The Next Boy/Girl Band was aardig, maar als ze er bij SBS een vervolg aan geven dan is het beter om er volgende keer een battle tussen twee boybands van te maken. Want het is nu een onmogelijke strijd.

Talloze gillende meisjes zijn fan van 4U. Zij kiezen hun favorieten in de groep, reageren fanatiek in sociale media, en stuwen de single naar de eerste plek in de iTunes-chart. Daar kan de girlband met de single Party niet tegenop. Het zou natuurlijk heel anders verlopen als het om twee boybands zou gaan.

Vrijdag de finale van The Next Boy/Girl Band. De groep met de populairste single (in downloads en streaming) wint de talentenjacht. De girlband staat virtueel op plaats 197 in iTunes terwijl de boyband nu op 1 staat.

Bitter Taste: SpotifyDeezeriTunes

4U - Bitter Taste

Loading ... Loading ...

Video: Bitter Taste (studioversie)

Video: Bitter Taste (live, ingekorte versie)

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Hit of Shit: 4U – Bitter Taste (Next Boy/Girl Band)

 1. Love music

  Dit gaat geen hoge ogen gooien. Het programma is al matig bekeken, de act verre van origineel…

    /   Reply  / 
 2. Love music

  Winnaar zijn van dit programma zal ze niet verder brengen. Matig bekeken finale, geen origineel nummer… het wordt hem niet voor 4U…
  Dat heeft overigens niks te naken met het niet of wel houden van talentenshows. Puur realistisch bekeken.

    /   Reply  / 
 3. Johan van de Velde

  Aan 8Ball’s lange lijst met flops zijn nu dus weer twee singles toegevoegd…

    /   Reply  / 
  1. Love music

   Ja bij 8ball moet er toch ook eens een lampje gaan branden lijkt me.
   Andere plan van aanpak?

     /   Reply  / 
   1. Yoshi

    Ik denk het niet haha

      /   Reply  / 
   2. M

    8ball heeft een hele sterke relatie met Talpa. Dus het is logisch.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>