Eerste tussenstand Serious Request 1.081.553 euro

#SR16 • Hordes artiesten en BN’ers trekken langs Glazen Huis in Breda

Zondagavond is in Breda de deur van het Glazen Huis gesloten. Dat betekent dat 3FM-dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende de hele week tot en met kerstavond non-stop verzoekplaten draaien voor Serious Request 2016!

Nu is de eerste tussenstand een feit: 1.081.553 euro!

Het Glazen Huis werd op slot gedaan door dj Hardwell. De eerste dag kwamen onder meer Lucas Hamming, Teske de Schepper, Guus Meeuwis, Ali B en Glen Faria langs. Ook werden items van internationale popsterren in de veilig gedropt.

Naast de radio- en tv-uitzendingen vanuit het huis zijn er acties in het land en rondom de locatie met 3FM-kopstukken en Bekende Nederlanders. Vanavond optredens van onder meer Olivier Heldens, Fedde Le Grand en DJ Jean.

Check kominactie.nl en volg ook Facebook, Twitter en Instagram.

Video: Ali B en Glen Faria live

Foto: 3FM/HP van Velthoven

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>