VanVelzen en Joy Wielkens op 5 mei-concert 2017

#Bevrijdingsdag • Ook Remy van Kesteren en cast Soldaat van Oranje

Het duurt nog even maar het Nationaal Comité 4 en 5 mei heeft vast de artiesten onthuld die op Bevrijdingsdag zullen optreden tijdens het 5 mei-concert.

De solisten zijn dit jaar Roel van Velzen, Joy Wielkens en Remy van Kesteren. Zij zingen met het Metropole Orkest onder leiding van chef-dirigent Jules Buckley, Het Nationale Ballet en de cast van Soldaat van Oranje De Musical.

Het 5 mei-concert is de traditionele afsluiting van Bevrijdingsdag op de Amstel in Amsterdam; gratis toegankelijk voor publiek en live op tv te zien.

VanVelzen: ‘De koppeling maken tussen het oorlogsverleden en onze vrijheid is belangrijk. Mensen moeten thuis eruit halen wat ze willen, maar ik denk dat dat vanzelf gebeurt met zo veel verschillende kunstvormen op het podium.’

Het programma met liedjes wordt op een later moment onthuld. Ook volgen nog de Ambassadeurs van de Vrijheid 2017 voor de Bevrijdingsfestivals.

Video: Geef vrijheid door

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>