OG3NE onthult liedje Eurovisie Songfestival 2017: Lights and Shadows

Update klik: Luister hier naar Lights and Shadows van OG3NE

Vrijdagochtend 11.30 uur • #teamog3ne #eurovision • live online

Komende ochtend rond 11.45 uur horen we het liedje Lights and Shadows van OG3NE; de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017!

Het nummer is naar het schijnt een powerballad. De presentatie van Lights and Shadows is vanaf 11.30 uur live te volgen via streams op internet:

Livestreams: FacebookYouTube

De onthulling vindt plaats in A’DAM Toren in Amsterdam en wordt gepresenteerd door Songfestivalcommentatoren Jan Smit en Cornald Maas. Dit zal waarschijnlijk de presentatie van de studioversie zijn met een persconferentie.

Op de eerste live-uitvoering van Lights and Shadows hoeven we echter niet lang te wachten. Lisa, Amy en Shelley zijn vrijdagavond te gast in RTL Late Night (vanaf 22.30 uur op RTL 4) en zullen het nummer daar live zingen.

Lights and Shadows is geschreven door Rick Vol – vader van Lisa, Amy en Shelley – en gitarist Rory de Kievit, tevens de vriend van Shelley.

O’G3NE: Lisa, Amy & Shelley door de jaren heen

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “OG3NE onthult liedje Eurovisie Songfestival 2017: Lights and Shadows

  1. Bastian

    Toffe titel wel, gek genoeg moet ik bij zon titel aan een rocklied denken lol. Ik hoop ontzettend dat we morgen kunnen zeggen, JA! Dit is winnend materiaal. M.i. hebben deze dames alles in huis (stemmen, looks, ervaring) op het festival naar NL te brengen. Ze verdienen een sterk lied, maar daar maak ik me toch een beetje zorgen om. Hope im wrong tho! Livestream is hier te vinden: https://www.youtube.com/watch?v=lovaafBTQo0

      /   Reply  / 
  2. Marianne

    Wat geweldig mooi meiden, jullie maken wat mij betreft een goede kans!Iedereen die verstand van muziek heeft en eerlijk oordeelt zal het beamen. Veel succes liefs Marianne Piket!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>