Idols 2017 finale poll: Wordt ‘t Bram, Julia of Mitch?

#Idols • Wie wordt opvolger Jamai, Boris, Raffaëla, Nikki en Nina?

De finalisten in het zesde seizoen van Idols zijn bekend! Bram Boender, Mitch Lodewick en Julia van Helvoirt gaan woensdagavond de eindstrijd aan.

Gisteren, aan het begin van de halve finale, viel het doek voor Renee Schnater. Zij verzamelde onvoldoende sms’jes en YouTube-views. Aan het einde van de avond was het Idols-avontuur ook voor Jahlynn Kalkman voorbij.

Bram zong in de halve finale voor zijn opa de Mariah-song Sweet Day, Julia overtuigde met haar versie van Ik Leef Mijn Eigen Leven van André Hazes, en Mitch gooide hoge ogen met een Nederlandstalige versie van Shape Of You.

Idols heeft het zwaar te verduren dit seizoen. De kijkcijfers zijn ingestort. De eerste liveshow trok slechts 294 duizend kijkers. Een nieuw dieptepunt. Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Woensdag de finale! Wie wint?

Favoriet in finale Idols 2017?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Video: Bram Boender met Sweet Day

Video: Julia van Helvoirt met Ik Leef Mijn Eigen Leven

Video: Mitch Lodewick met Verliefd Op Je Lichaam

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>