Ewbank in vakjury Eurovisie Songfestival 2017

#Eurovision • Avrotros kiest professionals uit diverse richtingen

De leden van de vakjury’s voor het Eurovisie Songfestival 2017 zijn inmiddels bekend. Het is een voorlopige lijst. Mocht iemand wegens omstandigheden afzeggen dan kan er beroep gedaan worden op een reserve-jurylid.

Voor Nederland bestaat de vakjury dit jaar uit songwriter en producer John Ewbank, singer-songwriter Erica Groeneveld, singer-songwriter, muzikant en producer Matthijs van Duijvenbode, omroepmanager en radio-dj Marjolein Dekkers, en producer en componist Gordon Groothedde.

Thijs van Duijvenbode maakt muziek met onder meer Douwe Bob, schreef mee aan Slow Down, en stond vorig jaar ook op het Eurovisiepodium in Stockholm.

De vakjury is een sterk gezelschap van professionals uit diverse richtingen, dus dat is mooi. Zij zullen de helft van de Nederlandse punten bepalen voor de tweede halve finale en de finale van het komende Songfestival.

De halve finales van het Eurovisie Songfestival vinden plaats op dinsdag 9 mei en donderdag 11 mei (met Nederland). Op zaterdag 13 mei volgt de finale.

OG3NE treedt op als 7e in halve finale Songfestival
Songfestival 2017: Concurrenten OG3NE bekend, bekijk recaps
Songfestival 2017: Luister hier Lights and Shadows van OG3NE
NLpop archief Eurovisie Songfestival

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>