Repetities Songfestival begonnen, dinsdag OG3NE

#Eurovision #teamog3ne • Hoe ziet Lights and Shadows er straks uit?

Update klik: Songfestival 2017: Video eerste repetitie OG3NE

De repetities voor het Eurovisie Songfestival 2017 zijn zondag begonnen. Onze vrouwen van OG3NE zijn dinsdagmiddag en zaterdagochtend aan de beurt.

De eerste repetitieronde bestaat uit 30 minuten op het podium gevolgd door een press meet & greet van 20 minuten. Van de repetitie op het podium krijgen we een kort fragment te zien, plus beschrijvingen van de aanwezige pers. OG3NE staat voor dinsdagmiddag van 14.20 tot 14.50 uur in de planning.

De tweede repetitieronde bestaat uit 20 minuten op het podium gevolgd door een persconferentie. Van die repetitie krijgen we meer te zien, maar dat gaat sowieso om informele opnames. Niet de officiële regiebeelden. OG3NE doet die tweede repetitie zaterdagochtend van 10.00 tot 10.20 uur.

Volgende week, voorafgaand aan de halve finales, nog drie generale repetities. De vakjury’s geven hun punten op basis van de tweede, die op de avond voor de live tv-uitzending plaatsvindt. Maar goed, dat zien we allemaal tegen die tijd. Het complete repetitieschema kan je hier downloaden.

De halve finales van het Eurovisie Songfestival 2017 vinden plaats op dinsdag 9 mei en donderdag 11 mei (met Nederland). Op zaterdag 13 mei de finale.

Songfestival 2017 bookmakers: Nederland nu 18e
Songfestival 2017: Concurrenten OG3NE bekend, bekijk recaps
Songfestival 2017: Luister hier Lights and Shadows van OG3NE
NLpop archief Eurovisie Songfestival

Haalt OG3NE de finale van het Eurovisie Songfestival?

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>