Songfestival 2017: Video eerste repetitie OG3NE

#Eurovision #teamog3ne • Stijlvol optreden, strakke choreografie

OG3NE had dinsdag in Kiev de eerste repetitie voor de halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017. De meiden zingen Lights And Shadows prachtig, maar iedereen wil natuurlijk weten hoe het optreden er uit komt te zien.

Lisa en Shelley dragen zwarte glitterjurkjes en Amy een strak pakje in dezelfde stijl. De outfits zijn gemaakt door Tygo Boeker, die in 2015 verantwoordelijk was voor de veelbesproken ‘scheurjurk’ van Trijntje Oosterhuis.

De achtergrond tijdens het optreden wordt omschreven als donkerblauw, met visuals van onder meer bloesem, wolken, in elkaar verstrengelde handen, en enkele regels van de songtekst. In de led-vloer zijn kaarsen zichtbaar.

De pers is positief over OG3NE. Het Vlaamse songfestival.be schrijft: ‘Naar Nederlandse normen wordt een zeer stijlvol totaalpakket afgeleverd.’

Hieronder een kort clipje van de eerste repetitie. Zaterdagochtend vindt de tweede repetitieronde plaats. Dan volgen hopelijk meer beelden.

Video: Eerste repetitie OG3NE

Video: OG3NE backstage

Songfestival 2017 bookmakers: Nederland nu 18e

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Songfestival 2017: Video eerste repetitie OG3NE

  1. BéTé

    Maar liefst 1 plekje gestegen in de polls na de eerste repetitie en het tonen van de outfits … nou; dat gaat de goede kant op !! ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>