Songfestival 2017: Video’s tweede repetitie OG3NE

#Eurovision #teamog3ne • Met 30 seconden exclusieve regiebeelden

Zaterdagochtend heeft meidengroep OG3NE de tweede repetitieronde doorlopen voor het komende Eurovisie Songfestival. De pers mocht vanuit de zaal filmen. Ook heeft de productie exclusief wat regiebeelden vrijgegeven.

Dat filmpje geeft een mooie indruk van hoe het optreden van Lisa, Amy en Shelley er donderdagavond tijdens de live halve finale uit komt te zien.

De internationale pers is erg te spreken over OG3NE, met name over de zangkwaliteiten van het trio. Nederland is bij de bookmakers vijf plaatsen gestegen, naar de dertiende positie. Aardig richting de top 10.

Steeds meer mensen verwachten dat OG3NE de finale haalt. Er waren vooraf soms twijfels over het liedje, maar de live-uitvoering is overtuigend.

Als gegokt wordt op welke landen zich uit de tweede halve finale zullen kwalificeren dan is Nederland gestegen tot een gemiddelde zevende plaats. OG3NE moet bij de beste tien eindigen om de finale te bereiken.

De twee halve finales van het Songfestival vinden plaats op dinsdag 9 mei en donderdag 11 mei (met Nederland). De finale volgt op zaterdag 13 mei.

Bekijk hieronder twee video’s. De eerste bevat een teaser met regiebeelden. Zo ziet het er straks op tv uit. De tweede video is vanuit de zaal gefilmd.

Video: Regiebeelden tweede repetitie

Video: Complete tweede repetitie

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Songfestival 2017: Video’s tweede repetitie OG3NE

 1. Johan van de Velde

  Vocaal is dit wellicht het beste dat Nederland ooit heeft afgevaardigd, maar het liedje blijft in mijn oren nog altijd wat oubollig ouderwets, niet echt geholpen door een wat geforceerde stage act, inclusief de irritante handjes van de dames.

  Wel een mooie achtergrond en belichting. Maar daar win je het songfestival niet mee.

    /   Reply  / 
 2. Henk

  Het liedje doet me niks, maar wat klinkt het goed en ziet het er goed uit! Deze 3 dames kunnen gewoon echt zingen. En zonder zo’n heel circus er omheen. Ze verdienen wel om in de finale te komen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>