Nederland met OG3NE in finale Songfestival 2017!

#Eurovision #teamog3ne • Kijk hier het optreden van OG3NE terug

Het is Lisa, Amy en Shelley gelukt! Met hun uitvoering van powerballad Lights And Shadows hebben zij donderdagavond voor Nederland de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 bereikt. Die vindt komende zaterdag plaats.

Naast Nederland zijn uit deze halve finale door: Bulgarije, Wit-Rusland, Roemenië, Hongarije, Denemarken, Kroatië, Noorwegen, Israël en Oostenrijk.

Op welke plaats OG3NE in de halve finale is geëindigd, en met hoeveel punten, wordt zaterdagnacht na de finale onthuld. Het wordt nu geheimgehouden om beïnvloeding te vermijden en de finale spannend te houden.

Maar we kunnen de komende dagen wel een inschatting maken van onze kansen. Aan de hand van scores in iTunes en op Spotify, lijstjes met aantallen views op YouTube, en uiteraard de veelbesproken bookmakers.

Haalt OG3NE de top 10 in Eurovisie Songfestival?

Loading ... Loading ...

Terugkijken: Tweede halve finale Songfestival 2017

Video: OG3NE in halve finale


Foto’s: EBU/Thomas Hanses

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nederland met OG3NE in finale Songfestival 2017!

 1. BéTé

  Puur op kwaliteit door. Maar totaal ZONDER emotie; mij raakte het in elk geval niet. En dat komt gewoon door hun te professionele insteek… alles MOET kloppen.

  Toch blij WE door zijn ;)

  Wat vooral wél bleek is dat hun song tussen de andere finalisten een enorm gedateerd nummer is… en dan vooral voor zulke jonge meiden.

    /   Reply  / 
  1. Bart

   Fijn dat je ook zo trots bent op het feit dat deze jonge meiden dit toch maar even presteren onder deze enorme druk.

     /   Reply  / 
 2. Bastian

  Wat was het spannend. Ik dacht eerlijk gezegd dat we het niet gingen halen. Maar de dames hebben met hun inzet en hun prachtige vocalen deze ticket verdiend! Het zag er op het podium classy uit, maar….ook vrij donker. Wat dan wel past bij het boodschap van het lied, echter knalde het niet van de buis waar ik op had gehoopt. Ze hadden m.i. er nog meer uit kunnen halen. In elk geval blij dat goed zingen nog steeds wordt gewaardeerd, maar we moeten volgend jaar echt in de basis beginnen: een goed en sterk lied. Kijk eens naar Belgie! Sterk eigentijds nummer dat ze niet eens zo goed zingt, en dat gaat mogelijk winnen morgen. Ik hoop dat NL alsnog in de top 10 komt, maar wordt lastig. Misschien dat de jury ons de top 10 in kan krijgen. Zou het leuk vinden voor de dames.

    /   Reply  / 
 3. BéTé

  The Common Linnets stegen – na repetities en halve finale – door naar de 2e plaats bij de bookmakers.

  O’G3ne zakt van 8 naar 12 na de halve finale. Het zegt wellicht niks, maar toch….

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>