Winnaar finale Holland’s Got Talent 2017: The Fire

#HGT • Voor de derde keer wint een niet-zingende act de finale

De finale in het negende seizoen van Holland’s Got Talent is vrijdagavond gewonnen door de achtkoppige dansgroep The Fire uit Eindhoven.

Dit is in meerdere opzichten een aparte winnaar. The Fire haalde op het nippertje – met een wildcard – de finale. De jury liet de groep in eerste instantie niet door de halve finale komen. Na Daniëlle Bubberman (2008) en DDF Crew (2012) is dit pas de derde keer dat een niet-zingende act Holland’s Got Talent wint.

Eerdere winnaars van Holland’s Got Talent waren Daniëlle Bubberman (2008), Tessa Kersten (2009), Martin Hurkens (2010), Aliyah Kolf (2011), DDF Crew (2012), Amira Willighagen (2013), Léon Lissitza (2014) en Nick Nicolai (2016). Verder is ook de tweede plaats van Waylon (2008) zeer prominent.

Naast alle extra aandacht die deze overwinning met zich meebrengt wint The Fire 25 duizend euro. De groep is vrijdagavond ook uitgenodigd om in november op te treden tijdens dansspektakel Let’s Dance in de Ziggo Dome.

Video: Winnend finale-optreden van The Fire

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Winnaar finale Holland’s Got Talent 2017: The Fire

 1. Danielle

  Danielle bubbler man was ook geen zang act maar een slangenmeisje, dat betekent dat dit de derde niet zang act is. Jullie moeten beter jullie feiten controleren

    /   Reply  / 
 2. Vinn

  Het is dan nu de 3e keer dat een niet zingende act wint, want Danielle die Waylon versloeg zong ook niet.

    /   Reply  / 
 3. Marcus Lucas Auteur

  Bedankt voor de correctie.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>