Fatima Moreiro de Melo doet het met Lange Frans

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Werd eerder bekend dat Lange Frans & Baas B hun krachten bundelden met Jan Smit, de nieuwe samenwerking die is aangekondigd, is wel heel bijzonder. Lange Frans gaat namelijk samen zingen met hockeyster en televisiester-in-de-dop Fatima Moreiro de Melo! Fatima onthulde haar plan vrijdag in het tv-magazine Thuis.
Volgens Fatima gaat ze een album volzingen met r ‘n b en pop. Wanneer het album uitkomt is niet bekend. Wel is
Fatima binnenkort al te horen op een kinder-cd voor Unicef en komt er
met kerst een nummer van haar uit voor de kinderen van het Sofia
Kinderziekenhuis.

Over Fatima’s zangkwaliteiten kan ik nog geen oordeel geven. Wel leuk dat de ‘rapcultuur’ uit Amerika steeds meer overwaait. Daar is het eerder regel dan uitzondering als een rapper een plaatje opneemt met een andere artiest. Hier is het nog steeds nieuws. Zeker wanneer het zo’n nieuwe zangeres als Fatima Moreiro de Melo betreft. Ik ben héél benieuwd!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>