Dubbele nummer 1 voor Lange Frans & Baas B

Vorige week bereikten ze al de eerste plaats in de Top 40, deze week volgt ook de Mega Top 50. Daarmee pakken Lange Frans & Baas B hun tweede nummer 1-hit na Zinloos.

Dat de heren weer een joekel van een hit zouden scoren, was van te voren te voorspellen. Het Land Van is zo zoetsappig en glad, dat slaat altijd aan bij de Hollanders. Artistiek gezien hoor ik liever nummers als Supervisie, maar die vorige single was commercieel gezien weer niet zo’n succes.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>