Gers Pardoel ziet debuutalbum goud worden

Drie maanden geleden bracht Gers Pardoel zijn debuutalbum uit, kort na het verschijnen van Ik Neem Je Mee. Dat nummer staat nog altijd hoog in de hitlijst en het album is weer flink aan het stijgen in de Album Top 100. De Brabantse rapper werd tijdens Noorderslag dan ook verrast met een gouden album, er zijn meer dan 25 duizend stuks verkocht van Deze Wereld Is van Jou. Helemaal als een verrassing kwam het niet voor Gers; hij wist dat de teller eerdaags door de grens van 25 duizend stuks zou gaan.

De single Ik Neem Je Mee is in Nederland platina geworden, in België goud. Het liedje nodigde bovendien uit tot een carnavalsparodie: Ik Laat Je Thuis van Gerst.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>