Hit of Shit: Leeways – Collision Course Mindstate

Winnaar Grote Prijs van NL 2014 vanavond te gast in DWDD

De vijfkoppige band Leeways uit Arnhem maakt een mix van reggae, funk-rock en hiphop. De groep bestaat uit Benjamin T. (vocalen), Siggydam (vocalen), Andrej Bragin (gitaar), Amir Katevushnik (drums) en Timothy Riley (bass).

Naast Charl Delemarre in de categorie singer-songwriter won Leeways twee weken geleden de Grote Prijs van Nederland 2014 in de categorie voor bands. De heren zijn vanavond te gast in De Wereld Draait Door voor een live-optreden.

Inmiddels is de formatie ook al geboekt voor Zwarte Cross 2015 en dat is niet gek want Leeways lijkt een ideale festivalband. Deze muziek komt waarschijnlijk het beste live tot zijn recht, in levendige interactie met feestend publiek.

Collision Course Mindstate op iTunes en Spotify

Leeways - Collision Course Mindstate

Loading ... Loading ...

Leeways op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>