Ssst! Geheim! Ilse de Lange tekent bij Universal

Ilse de LangeIlse de Lange doet er al tijden geheimzinnig over: haar nieuwe platenmaatschappij. Maar het heeft er alle schijn van dat het nieuwe, nog titelloze album van de zangeres uitkomt bij Universal Music. De website van de platenmaatschappij heeft een biografie opgenomen van de zangeres, wat impliceert dat De Lange er onder contract staat. Universal meldt dat de eerste single volgende maand al in de winkels ligt. Ilse de Lange zat lange tijd zonder platenmaatschappij, nadat Warner Music haar op straat zette, samen met de rest van alle Nederlandse artiesten.
Twee jaar geleden besloot het hoofdkantoor van Warner dat het niet langer loonde om de Nederlandse artiesten onder contract te laten staan. Opmerkelijk, aangezien van Ilse’s debuut 450.000 exemplaren zijn verkocht. Ook Krezip, dat eveneens bij Warner onder contract stond, moest het veld ruimen terwijl zij honderdduizenden cd’s hadden verkocht. Deze band vond onderdak bij Sony/BMG.

Het is overigens niet de eerste keer dat Ilse en Universal samenwerken. Vorig jaar nam de zangeres al een duet op met Zucchero, die eveneens bij Universal onder contract staat. De single kwam dan ook bij dezelfde platenmaatschappij uit.

Ilse zelf heeft dus nog niet gemeld met wie ze in zee is gegaan. Op de website van Bol.com is haar nieuwe album al wel te bestellen. Fans die dat doen, maken kans op exclusieve prijzen. Ook daar wordt angstvallig stilgehouden bij welke platenmaatschappij het nieuwe album verschijnt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>