Go Back to the Zoo tekent platencontract bij Universal

Wat een groot bedrijf als Nike al niet voor je kan betekenen… De sportkledingfabrikant strikte Go Back to the Zoo om een nummer af te staan in een commercial en de rest lijkt geschiedenis. Aan alle kanten werd getrokken aan de band, ze vertelden er honderduit over in De Wereld Draait Door. En nu hebben ze een platendeal getekent bij Universal Nederland, één van de grootste platenmaatschappijen van Nederland.

Nog deze maand verschijnt de single Beam Me Up, de video staat al online. Later deze week een review in Hit of Shit maar als je daar niet op wilt wachten, click je hier. Go Back to the Zoo sleutelt intussen verder aan het album, dat vermoedelijk na de zomer het levenslicht zal zien.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>